Aruncaţi cu maşina într-un cap de pod

22 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer inconştient de 66 de ani, din Pe­tro­şani, a produs un grav accident de circulaţie pe DN 66, pe raza localităţii Ciopeia. Doi bărbaţi din Lupeni, ambii de 32 de ani, au fost răniţi. Pentru unul dintre ei a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.
Cercetările efectuate de poliţiştii rutieri arată că bărbatul de 66 de ani, care venea dins­pre Petroşani, într-o zonă unde de­pă­şirea este strict interzisă, a vrut să treacă de un buldoexcavator. ”Un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism din direcţia Haţeg-Petroşani, pe DN 66, pe raza localităţii Ciopeia, a virat dreapta, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un cap de pod. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism, un bărbat în vârstă tot de 32 de ani, din Lupeni. Din primele cercetări, se pare că şoferul în vârstă de 32 de ani a virat dreapta pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat de 66 de ani, din Petroşani, care s-a angajat în depăşirea unui alt vehicul”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi la volan fără permis şi cu maşina radiată

Cel care a pus în real pericol şoferii care cir­culau pe DN 7 este un bărbat de 34 de ani,...

Atacaţi cu cuţitul în propria locuinţă

Un scandal de proporţii iscat între două clanuri s-a sfârşit la spital pentru doi dintre combatanţi, iar pentru alţi trei...

România a învins Spania la rugby

Întâlnirea a contat pentru etapa a 3-a din Rugby Europe Championship şi a fost una extrem de disputată, în special...

Închide