Şofer beat, fără permis, conducea o maşină cu numere false

15 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul de 57 de ani, din comuna Te­liu­cu Inferior, ar putea ajunge la închisoare. Po­liţiştii l-au prins conducând un auto­turism fără a avea permis de conducere, dar era şi băut. La testare a reieşit că avea o con­cen­traţie de 0,74 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificării în baza de date a autoturismului condus de bărbat, poliţiştii au stabilit că numerele de în­ma­triculare ale maşinii erau false. Aceste nu­mere de înmatriculare au fost atribuite respectivului autoturism anterior, în Ger­mania, unde a fost radiate din circulaţie în 2018, autoturismul figurând înmatriculat în România cu un alt număr, înmatricularea acestuia fiind însă suspendată, din cauza lipsei I.T.P, a informat IPJ Hunedoara.
În weekend, poliţiştii rutieri din judeţul nos­tru au prins mai mulţi şoferi care circu­lau fără permis sau băuţi, toţi fiind acum cercetaţi penal. Astfel, poliţiştii din Brad au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din comuna Baia de Criş, care conducea un auto­turism pe strada principală din satul Ţebea. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt tânăr de 28 de ani, din Deva, a fost oprit în trafic de poliţişti iar în urma controlului, poliţiştii au constatat faptul că numerele de înmatriculare provizorii atri­buite autoturismului aveau valabilitatea ex­pirată din luna iunie 2020. Doi şoferi sun acu­zaţi de conducere sub influenţa al­co­o­lu­lui, după ce poliţiştii i-au prins conducând pe drumurile publice. Unul dintre ei, un băr­bat de 50 de ani din Deva, a fost descoperit pe DJ 107A, în localitatea Rapoltu Mare, iar celălalt, un tânăr de 30 de ani, tot din mu­ni­cipiul Deva, a refuzat să se supună tes­tării cu aparatul etilotest, cât şi prelevării de mostre biologice, necesare stabilirii al­co­o­lemiei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patron condamnat la amendă penală, pentru că şi-a agresat fostul angajat

Un patron care şi-a lovit un angajat în public, fiindcă acesta din urmă i-a cerut să-i plătească salariul pentru munca...

A furat butucii folosiţi de copii într-un proiect şcolar

Un bărbat din municipiul Brad s-a gândit să se aprovizioneze cu lemn de foc şi a pus ochii pe buştenii...

Şi-a bătut fosta soţie şi soacra

Bărbatul nu avea voie să se apropie de fosta consoartă, interdicţia fiind stabilită de Tribunalul Hunedoara. Agresorul, pe nume Alexandru...

Închide