Amenzi de aproape 20.000 de lei într-o zi

15 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Controalele derulate în judeţ, în vederea respectării măsurilor stabilite în contextul stării de alertă pe perioada pandemiei de Covid-19, s-au soldat cu 28 de sancţiuni contravenţionale.
Dintre acestea 25 au fost date pentru ne­purtarea măştii, iar alte trei pentru neres­pec­tarea interdicţiilor privind deplasare/cir­cu­laţia. Valoarea totală a amenzilor acor­date doar duminică a fost de 19.590 de lei. Pe de altă parte, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii hunedoreni şi jandarmii au derulat acţiuni de informare a cetăţenilor cu privire la noile măsuri instituite privind res­tricţiile de circulaţie, în vederea pre­ve­nirii şi limitării infectării cu virusul Sars-CoV -2.
„Reamintim că circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00, este restricţionată, cu unele excepţii pentru motive justificate, în care per­soanele sunt obligate să prezinte legi­ti­maţia de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator, ori o declaraţie pe propria răs­pundere, completată în prealabil. Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate per­soanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise, indiferent de incidenţa cumulată a cazurilor de COVID 19”, precizează IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şofer beat, fără permis, conducea o maşină cu numere false

Bărbatul de 57 de ani, din comuna Te­liu­cu Inferior, ar putea ajunge la închisoare. Po­liţiştii l-au prins conducând un auto­turism...

Patron condamnat la amendă penală, pentru că şi-a agresat fostul angajat

Un patron care şi-a lovit un angajat în public, fiindcă acesta din urmă i-a cerut să-i plătească salariul pentru munca...

A furat butucii folosiţi de copii într-un proiect şcolar

Un bărbat din municipiul Brad s-a gândit să se aprovizioneze cu lemn de foc şi a pus ochii pe buştenii...

Închide