Şofer băut urmărit de poliţişti

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

După ce s-a reuşit blocarea şi oprirea individului, poliţiştii au aflat şi motivul pentru care fugea de ei. Băuse înainte de a urca la volan şi era recidivist.
„Poliţiştii au observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe strada Mihai Eminescu, din Deva. Poliţiştii au încercat să oprească autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice şi luminoase, precum şi megafonul montat pe autospecială, însă conducătorul auto a refuzat, mărind viteza de deplasare. Prin urmare, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, reuşind să îl oprească pe bulevardul Nicolae Bălcescu, prin blocarea între două autospeciale de poliţie”, a informat IPJ Hunedoara.
Şoferul de 34 de ani, din comuna Şoimuş, a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea
de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, în
urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat pentru abateri anterioare la regimul circulaţiei, acesta fiind cercetat penal, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi de această dată s-a ales cu un dosar penal. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Conducerea comunei Băiţa a depus jurământul

Magdalena Şerban Vineri, primarul social-democrat Damian Diniş (foto) a depus jurământul pentru cel de-al şaselea mandat la cârma comu­nităţii din...

Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

Sorina Popa Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stânga) şi unul de la USR,...

În Brad, cu masca pe faţă şi în aer liber

Rata infectărilor în municipiul Brad a ajuns în 24 octom­brie 2020, la 3,12 cazuri la mia de locuitori . În...

Închide