Conducerea comunei Băiţa a depus jurământul

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Politica si administratie

Magdalena Şerban

Vineri, primarul social-democrat Damian Diniş (foto) a depus jurământul pentru cel de-al şaselea mandat la cârma comu­nităţii din Băiţa, fiind preferat de către 60 la sută din parti­cipanţii la scrutin. Astfel, se numără printre edilii din judeţ cu cea mai longevivă activitate în fruntea unei administraţii pu­blice locale. Ca vice­pri­mar, e propus tot Ioan Iovan, acelaşi cu care s-a făcut o echipă bună şi până acum.
Concomitent cu primarul reales, jurământul de credinţă a fost depus şi de către consilierii locali, adică cei opt reprezentanţi ai PSD şi cinci de la PNL. ,,Doresc să le mulţumesc tuturor cetă­ţenilor comunei pentru modul în care am colaborat în toţi aceşti ani şi să le transmit că, indiferent de alegerea lor, voi rămâne primarul tuturor. Îmi doresc ca alături de toţi consilierii locali, indiferent de coloratura politică, să luăm cele mai bune decizii în folosul oamenilor pe care îi reprezentăm şi să materializăm cu prioritate interesele acestora, pentru dezvoltarea frumoasei noastre comune. Să ne dea Dumnezeu putere, sănătate şi înţelepciune ca să construim tot ceea ce e nevoie în procesul de modernizare pe care l-am început cu mult timp în urmă”, au fost gândurile exprimate de Damian Diniş, primarul comunei Băiţa.
Obiectivele majore pe care şi le-a asumat pentru anii ce vin ţin de reţele de apă şi canalizare în toate satele aparţinătoare (fân­tânile seacă mereu, iar populaţia are nevoie mare de sprijin), precum şi introducerea gazului metan, în acest sens urmând să fie parafată o asociere cu comunele Vălişoara, Luncoiu de Jos şi Baia de Criş, pentru a întruni un punctaj bun şi a se putea depăşi pragul minim impus ce însumează 3.000 de focuri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

Sorina Popa Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stânga) şi unul de la USR,...

În Brad, cu masca pe faţă şi în aer liber

Rata infectărilor în municipiul Brad a ajuns în 24 octom­brie 2020, la 3,12 cazuri la mia de locuitori . În...

Primăria Orăştie, închisă

Şase angajaţi ai Primăriei municipiului Orăştie au fost depistaţi cu noul virus. Şapte angajaţi au intrat în caran­tină pentru 14...

Închide