Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

Sorina Popa

Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stânga) şi unul de la USR, Gabriel Ilieş (foto drepta), cel care a candidat pentru funcţia de primar din partea acestei formaţiuni politice. Negocierile se pare că au fost finalizate. În aceste condiţii, PSD rămâne fără viceprimar, după mai bine de 10 ani în care Ovidiu Moş a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Deva.
„Ca urmare a deschiderii negocierilor cu obiectivul de a coagula majorităţi de dreapta stabile şi puternice pentru Con­siliul Local Deva şi a stabili o bună cooperare în loca­litate, USR a primit propunerea de a numi unul dintre cei doi viceprimari.Considerăm că există premisele unui par­te­neriat pentru Deva, pentru următorii 4 ani, care să aibă în centru voinţa cetăţenilor exprimată în 27 septembrie, respectiv: transparenţă, meritocraţie, competenţă şi cola­borare pentru proiectele mari în administraţie şi politică. Discuţiile viitoare vor fi formale şi se vor purta în jurul principiilor şi proiectelor pentru municipiului nostru. De aceea, vă rugăm să ne comunicaţi în comentarii sau mesaje ce proiecte sunt urgente şi obligatorii, în opinia dum­neavoastră, pe lângă cele asumate de către noi în cam­panie şi ce atribuţii consideraţi că ar trebui să primească Gabriel Ilieş, propunerea conducerii USR Deva pentru această funcţie?”, scriu cei de la USR Deva pe pagina de Facebook. În Consiliul Local Deva, repartizarea mandatelor este următoarea: PNL – 9, PSD – 4, PRE – 3, AUR şi USR – câte 2, UDMR – 1.

2 comentarii la „Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

  • 27 octombrie 2020 la 15:56
    Permalink

    In primul rand , Ilies sa fie demn de secretara pe care o va prelua de la bețivul de Moș ! Asta-i cerem noi cetățenii ! In rest , oricum nu o să facă nimic pentru oraș

  • 27 octombrie 2020 la 16:02
    Permalink

    Cu alcoolistul de Moș ce se întâmplă ? Omul a investit in costume , in serviete , in diplome la universități fantoma ; in afara sa bea, el nu știe să facă nimic . Macar să-i găsiți un post de somelier la bufetul PNL . Si nu mai spuneți că este de la PSD !!! Era doar pe hârtie . Era trădătorul folosit de PNL în interiorul PSD . Toată lumea știa asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare