Amendaţi pentru poluarea râului Taia

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Jandarmii montani din Parâng au descoperit în urma unei acţiuni în teren doi conducători de utilaje de exploatare a lemnului care trăgeau buşteni prin cursurile apelor de munte.
Acest tip de exploatare necontrolată şi ilegală creează mari probleme operatorului de apă şi canal din Valea Jiului. Cei doi au fost amendaţi de jandarmii cu amenzi contravenţionale în valoare de 8000 de lei.”Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Parâng au depistat două persoane care transportau prin tractare buşteni cu mijloace forestiere prin albiile râului Taia şi pârâului Brăteuş, din munţii Şureanu”, informează IJJ Hunedoara.
Firmele care exploatează lemn în amonte de staţia de tratare a apei din Taia-Petrila nu sunt la prima abatere. De altfel, săptămâna trecută a avut loc o întâlnire la Consiliul Judeţean Hunedoara pe această temă iar conducerea instituţiei a cerut celor care exploatează lemn să respecte legea. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şofer băut urmărit de poliţişti

După ce s-a reuşit blocarea şi oprirea individului, poliţiştii au aflat şi motivul pentru care fugea de ei. Băuse înainte...

Conducerea comunei Băiţa a depus jurământul

Magdalena Şerban Vineri, primarul social-democrat Damian Diniş (foto) a depus jurământul pentru cel de-al şaselea mandat la cârma comu­nităţii din...

Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

Sorina Popa Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stânga) şi unul de la USR,...

Închide