Şofer băut urmărit de poliţişti

30 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Incidentul a avut loc pe DN 66, pe raza comunei Pui, unde un echipaj al Secţiei de Poliţie Baru a efectuat semnal de oprire a unui autoturism, dar şoferul nu a respectat solicitarea.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia până la ieşirea din satul Hobiţa, unde au reuşit blocarea autoturismului. Conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, din comuna Pui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul afişat fiind de 0,82 mg/l, alcool pur în aerul expirat, acesta fiind motivul pentru care a încercat să scape de oamenii legii.
În Hunedoara, poliţiştii rutieri au observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care deţineau informaţii că nu posedă permis de conducere şi care alimenta o motocicletă. După ce a văzut echipajul, tânărul a urcat pe motocicletă şi a demarat, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de poliţie.
Autorul faptei are 18 ani, nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta, astfel că este anchetat penal, dar va suporta şi reparaţia autospecialei poliţiştilor. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pedepse pentru tinerii care au tâlhărit o bătrânică

Patru tineri din Lupeni au fost trimişi în judecată pentru că au tâlhărit o pensionară de 75 de ani, din...

Scandal conjugal între doi septuagenari

Protagoniştii au 73 şi 75 de ani, ambii fiind din Călan. Poliţia din localitate a fost sesizată telefonic de femeia...

Patronul unui bar din Călan, înjunghiat când a intervenit să aplaneze un conflict

Maximilian Gânju Proprietarul unei terase a fost înjunghiat, iar un alt lo­calnic, bătut. Totul a plecat de la o dispută...

Închide