Şofer băut urmărit de poliţişti

Incidentul a avut loc pe DN 66, pe raza comunei Pui, unde un echipaj al Secţiei de Poliţie Baru a efectuat semnal de oprire a unui autoturism, dar şoferul nu a respectat solicitarea.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia până la ieşirea din satul Hobiţa, unde au reuşit blocarea autoturismului. Conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, din comuna Pui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul afişat fiind de 0,82 mg/l, alcool pur în aerul expirat, acesta fiind motivul pentru care a încercat să scape de oamenii legii.
În Hunedoara, poliţiştii rutieri au observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care deţineau informaţii că nu posedă permis de conducere şi care alimenta o motocicletă. După ce a văzut echipajul, tânărul a urcat pe motocicletă şi a demarat, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de poliţie.
Autorul faptei are 18 ani, nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta, astfel că este anchetat penal, dar va suporta şi reparaţia autospecialei poliţiştilor. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.