Pedepse pentru tinerii care au tâlhărit o bătrânică

30 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Patru tineri din Lupeni au fost trimişi în judecată pentru că au tâlhărit o pensionară de 75 de ani, din localitate. Susp­ecţii au mai comis şi o serie de furturi, susţin anchetatorii. Magistraţii Judecătoriei Petro­şani i-au găsit pe trei dintre ei vinovaţi.
Tâlhăria a avut loc în a treia zi a acestui an, iar victimă le-a căzut o bătrână de 75 de ani, din municipiul Lupeni. În urma anchetei, procurorii au stabilit că autorii sunt patru tineri, doi dintre ei participând la comiterea infracţiunii. Astfel, Elis Ramadani Covaci a fost găsit vinovat de com­plicitate la furt calificat, furt calificat şi complicitate la tâl­hărie. În urma contopirii pedepselor şi adăugarea spo­rului, instanţa l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în regim de detenţie. Vasile Ioanăş a fost condamnat pen­tru aceleaşi infracţiuni la 2 ani şi 9 luni de închisoare în regim de detenţie. Inculpatul minor R. Mihai a fost condamnat la o măsură educativă neprivativă de libertate, iar în cazul lui Cristian Luţă a încetat procesul. Soluţia a fost atacată cu apel de către cei doi tineri condamnaţi la pedepse cu exe­cutare.
Cei doi, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au ata­cat o pensionară şi i-au furat poşeta. Femeia de 75 de ani le-a spus poliţiştilor că a fost atacată pe strada Gorunului din Lupeni, lovită de către unul dintre suspecţi în zona capului, ca mai apoi să-i fie smulsă geanta. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandal conjugal între doi septuagenari

Protagoniştii au 73 şi 75 de ani, ambii fiind din Călan. Poliţia din localitate a fost sesizată telefonic de femeia...

Patronul unui bar din Călan, înjunghiat când a intervenit să aplaneze un conflict

Maximilian Gânju Proprietarul unei terase a fost înjunghiat, iar un alt lo­calnic, bătut. Totul a plecat de la o dispută...

Accident mortal la intrare în Hunedoara

Maximilian Gânju Victima este un bărbat de 42 de ani aflat într-una dintre maşinile implicate în accident. Echipajele de prim-ajutor...

Închide