Social-democraţii hunedoreni au înscris la Biroul Electoral Judeţean candidaţii pentru Parlament

Mircea Crivăţ

Ieri, miercuri, Organizaţia Judeţeană a PSD Hunedoara a înscris la Biroul Electoral de Cir­cumscripţie Judeţeană numărul 22 Hunedoara candidaţii pentru Senatul României şi Camera Deputaţilor.
Echipa PSD a judeţului Hunedoara pentru Parlamentul României a intrat oficial în com­pe­tiţia electorală cu oameni foarte bine pregătiţi profesional, cu experienţă în politică şi cu dorinţa de a face lucruri bune pentru români.
La depunerea candidaturilor au fost prezenţi toţi cei aflaţi pe liste, delegaţia fiind condusă de Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Candidaţii PSD din judeţul Hunedoara pentru Senat sunt următorii, în ordinea de pe listă: Cornel Cristian Resmeriţă, Ion Bădin, Maria Ştefănie, Valeria Filimon şi Ciprian Roman.
Candidaţii pentru Camera Deputaţilor sunt, potrivit ordinii de pe listă: Natalia Elena Intotero, Ilie Toma, Viorel Sălan, Marius Heljiu, Ovidiu Olari, Luminiţa Hurgoiu, Lucian Rus şi Gabriel Ionuţ Pârvuţa.
„Cu fiecare ocazie am demonstrat că suntem alături de hunedoreni şi împreună cu colegii mei, ei în Parlament, eu la cârma Consiliului Jude­ţean, vom depune toate eforturile nece­sare pentru ca românii să trăiască decent în ţara lor, tinerii să aibă un viitor şi seniorii să fie respectaţi”, a declarat preşedintele organiza­ţiei judeţene a PSD, Laurenţiu Nistor, la depu­nerea candidaturilor.
„Candidez pe locul doi pentru funcţia de deputat PSD al judeţului Hunedoara şi alături de colegii mei, cu credinţă în Dumnezeu şi cu susţinerea dumneavoastră, prin votul ce-l exprimaţi în 6 decembrie 2020, vă asigur că rămânem oamenii în care fiecare locuitor al judeţului găseşte un prieten şi un sprijin real”, a spus şi Ilie Toma, deputat şi candidat pentru un nou mandat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.