Filiala PNL Hunedoara a depus la Biroul Electoral Judeţean listele candidaţilor pentru Parlament

21 octombrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Mircea Crivăţ

Tot ieri, miercuri, şi liberalii hunedoreni au depus la Biroul Electoral Judeţean candi­daturile Partidului Naţional Liberal pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.
Potrivit declaraţiei făcute de Vetuţa Stănescu, Secretar de Stat în Ministerul Dez­voltării şi preşedintele interimar al Filialei Judeţene a PNL, “organizaţia liberală hune­doreană propune o echipă de oameni com­petenţi, care se vor implica în Parla­ment pentru ca judeţul nostru să fie repre­zentat aşa cum se cuvine, pentru ca Hunedoara să beneficieze de investiţiile pe care le merită, în acord cu interesele tuturor hunedorenilor”.
Candidadaţii PNL Hunedoara pentru Senat sunt, în ordine: Vasilică Potecă, Lucica Dina Muntean, Ioan Dorin Petrui, Ion Mircea Rovinar şi Anca Lupu.
Pentru Camera Deputaţilor candidaţii sunt în ordinea de pe listă următorii: Vetuţa Stănescu, Lucian Ovidiu Heiuş, Ovidiu Furdui, Doris Visirin, Vlad Lăutaru, Dorin Petresc, Cosmin Olăraşu şi Ioan Cristea.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății .*. spune:

    Ca o formă de iertare a torționarilor , Guvernul Român , ar trebui să aprobe legea de reabilitare a victimelor torturii .

    Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără Minciună prin Credință vom învinge . F .*. P .*. V .*.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Social-democraţii hunedoreni au înscris la Biroul Electoral Judeţean candidaţii pentru Parlament

Mircea Crivăţ Ieri, miercuri, Organizaţia Judeţeană a PSD Hunedoara a înscris la Biroul Electoral de Cir­cumscripţie Judeţeană numărul 22 Hunedoara...

Gimnastică. Audit la centrele de copii şi juniori pentru viitoarele selecţii

Federaţia Română de Gimnastică efectuează un audit la centrele de copii şi juniori prin care urmăreşte participarea la Jocurile Olimpice...

Toate competiţiile europene de rugby au fost suspendate

Federaţia Europeană de rugby (Rugby Europe), autoritate care gestionează sportul cu balonul oval pe continent, a anun­ţat că suspendă toate...

Închide