Social-democraţii deveni se pregătesc de alegeri

13 februarie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Lucrurile sunt pe cale să revină la normal în organizaţia municipală Deva a PSD. După ce au pierdut alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Deva, cu Petru Mărginean candidat, social-democraţii deveni vor trebui să-şi aleagă conducerea.
Conducerea organizaţiei PSD Deva a fost dizolvată anul trecut, după pierderea Primăriei Deva de către social-democraţi. Tot atunci, secretarul general al filialei judeţene PSD Hunedoara, Radu Barb, a fost revocat din funcţie şi suspendat din partid pentru o perioadă de şase luni, din cauza rezultatelor slabe şi neimplicarea în campania pentru alegerile parţiale organizate la Deva pentru funcţia de primar. În locul lui Barb a fost numit Dorel Rusu.
„Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Hunedoara au analizat implicarea în campania electorală a unor membri cu funcţii de conducere în partid. Secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara a fost revocat din funcţie şi suspendat din partid pentru o perioadă de şase luni. Disciplina de partid trebuie respectată şi trebuie să se muncească. Nu poţi face performanţă în politică fără disciplină în partid“, a declarat atunci Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. De asemenea, din organizaţia PSD Deva au mai fost excluşi patru membri, între care şi consilierul local de la Deva, Vasile Ţonea. În cazul lui Ţonea, lucrurile nu au mers mai departe, el nefiind dat afară din partid.
Un comitet a coordonat de atunci activitatea organizaţiei Deva a PSD. Potrivit liderului judeţean al social-democraţilor, Laurenţiu Nistor, alegerile pentru conducerea PSD Deva vor avea loc în 24 februarie 2018.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Leopoldina Țapinel spune:

    Sigur, toți au plătit care n-au muncit, cu o excepție: Natalia Elena Intotero. Ea, săraca s-a zbătut dar nesimțiții de Barb și Țonea au sabotat-o. Cu astfel de merite a ajuns ministru. De ce alegeri ? Natalia e cea mai bună, deci poate fi în continuare. Nu vă mai complicați cu alegeri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Costel Avram, încă patru ani la conducerea Apa Serv

Directorul general al societăţii Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram (foto), are în faţă un nou mandat pe acest post,...

Încă 500 de hectare de pădure din judeţ vor intra în categoria pădurilor virgine

Circa 500 de hectare de pădure din administrarea Ocolului Silvic Pui sunt în procedura finală de includere în Catalogul Naţional...

Bulina neagră, 14.02.2018

Andrei Gheorghe Raita, bărbat din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de închisoare...

Închide