Şoc în viaţa politică locală! Fiica lui Mircia Muntean atacă fotoliul de primar al municipiului Deva!

13 august 2020 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Deşi a anunţat iniţial că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, fiica lui Mircia Muntean, Paula Corbu, vrea să ajungă primarul Devei. Ea apare deja pe afişele de campanie alături de tatăl său, fostul edil şef al reşedinţei de judeţ. Deja a postat pe reţeaua de socializare Facebook un prim mesaj către locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, în care îşi anunţă candidatura, de ce a luat această decizie şi cine face parte din echipa sa de consilieri locali. Iată, în continuare, mesajul său de pe Facebook:

“vinPRIMARlaDEVA
Dragi Deveni,
Vă mulţumesc pentru sutele de reacţii pozitive pe care mi le-aţi transmis ca răspuns la anunţul de a candida la Preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara! Vă mulţumesc şi pentru că sunteţi în continuare alături de mine şi de tatăl meu, Mircia Muntean! Trebuie să vă mărturisesc faptul că am fost plăcut impresionată că cele mai multe mesaje de încurajare au venit de la voi, devenii mei dragi. Şi, în mare majoritate, în acele mesaje mă îndemnaţi să candidez la funcţia de Primar al Municipiului Deva. Această susţinere extraordinară pe care mi-aţi arătat-o m-a convins să iau această decizie. Am fost printre oameni, am primit reacţia lor încurajatoare, am strâns deja semnături şi zilele următoare imi voi depune candidatura pentru funcţia de PRIMAR AL MUNICIPIULUI DEVA, împreună cu echipa mea de consilieri. Am alături de mine o echipă de oameni tineri, noi, cu şcoli făcute la timp, cu studii la universităţi prestigioase şi fără interese politice. O parte dintre ei s-au întors în Deva cu un bagaj de cunoştinţe necesar dezvoltării comunităţii, iar ceilalţi fac parte din comunitatea locală şi cunosc problemele acesteia. Vă aştept alături de noi! Împreună vom reuşi!”, a scris Paula Corbu pe pagina sa de Facebook.
Fiica fostului primar candidează din partea Partidului României Europene. Paula Corbu a studiat la Facultatea de Drept din Bucureşti, este căsătorită şi are doi băieţi.

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gicacontra spune:

  Ce naste din pisica soarecI maninca. Asta e o hoata ca si taica-su. Nu votati hoti. Huooo Mircia puscariasu

 2. test spune:

  “Vă aştept alături de noi! Împreună vom reuşi!”
  Ce sa reusim femeie? Vrei si tu la Barcea ca si tatal??? E trasatura de familie sa furati, stai si vezi de copii ca puscaria e mult mai grea!

 3. cetatean spune:

  Ce ai făcut tu, așa important, ca să meriți să fii primar la Deva? Dacă nu a fost bine la Consiliul Județean te-ai răzgândit și ai spus ”lasă că e bine și primar”, de parcă ne jucăm de-a administrația!Faptul că ești fiica lui MM nu are nicio legătură cu primăria. Măcar atât ar trebui să știi!

 4. florin spune:

  mai boilor nu mai postati mesaje securiste, lasati femeia sa candideze si electoratul isi va spune cuvintul

 5. emil spune:

  mai taci florinel ca figuranta lu tata nu-ti da si tie o parte din cascaval ca tot mormai pe aici si in plus arata a corporatista, ai vazut vreun corporatist primar florinel hmmm?

 6. Andrei spune:

  Trebuie sa fii retardat sa o votezi pe Paula, evident Mircia Muntean va fii in spatele ei, iar prin urmare de geaba te scapi de lepre dacă ii pui in funcție pe cei școliți de ei.

  Și ca sa vezi că așchia nu sare departe de trunchi, imi aduc aminte cu ceva ani in urmă când Paula a plecat beată cu mașina din oraș iar când a ajuns acasă beată fiind, ia prins lăbuța cățelușului ei(Ralph) la mașină apoi a condus din nou beată la cabinetul Doctorului Veterinar Nedelcu.

  Nu am vreo recomandare de făcut cu cine trebuie votat dar dacă vreți să scăpați de “dra*u” nu votați cu tătăso, in cazul de fată fiisa.

 7. Radu T. spune:

  Sa ne fereasca Dumnezeu si toti sfintii lui. E o ofensa adusa bunului simt ca un condamnat penal (pentru abuz in serviciu, lasam la o parte nefericitul accident in care era beat ca un p*rc) sa-si arunce fiica in cursa, stiind extrem de bine ce studii si ce experienta are. Si o palma data istoriei orasului si de catre aceasta fufa, care s-a decis in sfarsit cu greu sa renunte la pozele sexoase de pe conturile de social media si sa imbrace costumul de viitoare primarita, spre deliciul burtosilor care vor in troaca lor bugetul Devei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Europenele” de tenis de masă de la Varşovia, amânate

Joi, Federaţia Europeană de Tenis de Masă a anunţat amânarea întrecerii continentale care era programată să se desfăşoare în Polonia,...

Boxerii din lotul naţional se antrenează pentru viitor

Pugiliştii de la lotul naţional nu au mai boxat de cinci luni şi jumătate într-un meci oficial, deşi se află...

Jiul a depus cerere de înscriere în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, care a ratat promovarea în Liga a III-a de fotbal, ca urmare a depistării...

Închide