„Europenele” de tenis de masă de la Varşovia, amânate

13 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Joi, Federaţia Europeană de Tenis de Masă a anunţat amânarea întrecerii continentale care era programată să se desfăşoare în Polonia, la Varşovia, în perioada 15-20 septembrie.

Liderul echipei naţionale feminine, Daniela Dodean (foto) (locul 108 în ierahia mondială ITTF) care se antrenează în Portugalia, acolo unde se află familia sa, a avut şi o perioadă de antrenamente la Centrul Naţional de Tenis de Masă din Porto cu brazilianul Gustavo Tsuboi, numărul 44 mondial.
Daniela Dodean face parte din naţionala României, calificată la JO de la Tokyo, dar obiectivul imediat ar fi fost participarea la Campionatul European individual, de la Varşovia şi chiar o medalie la această ediţie.
Fratele Danielei, Cristian Dodean, antrenor la CSM Arad, a declarat că aceste „europene” au fost în pericol să nu se desfăşoare din cauza pandemiei de coronavirus şi că este important ca federaţia să găsească soluţii pentru ca sportivele din echipa naţională să participe la competiţii care să le menţină în formă pentru participarea la Jocurile Olimpice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Boxerii din lotul naţional se antrenează pentru viitor

Pugiliştii de la lotul naţional nu au mai boxat de cinci luni şi jumătate într-un meci oficial, deşi se află...

Jiul a depus cerere de înscriere în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, care a ratat promovarea în Liga a III-a de fotbal, ca urmare a depistării...

Clasă specială de rugby la Petroşani

Rugby-ul începe să crească tot mai mult în Valea Jiului, unde se va înfiinţa o clasă specială de liceu cu...

Închide