Boxerii din lotul naţional se antrenează pentru viitor

13 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pugiliştii de la lotul naţional nu au mai boxat de cinci luni şi jumătate într-un meci oficial, deşi se află în pregătire de luni bune! Sportivii sunt în cantonament, la Izvorani, au fost la mare şi la munte şi aşteaptă momentul în care vor urca din nou în ring.

Dumitru Dorobanţu, antrenorul lotului naţional, nu îşi menajează deloc băieţii în cantonament. Sportivii au câte două antrenamente pe zi, iar la final nu îşi doresc decât să ajungă să doarmă. „Facem antrenamente destul de grele. E greu, pentru că nu avem un obiectiv pus la punct, nu ştim nimic din cauza pandemiei, nu ştim nici noi pentru ce să ne pregătim. E foarte dificil! Faci pur şi simplu antrenament pentru viitor”, a spus tehnicianul lotului naţional.
Sportivii se gândesc cu emoţie la 2021, an în care va avea loc Olimpiada de la Tokyo şi îşi doresc enorm să fie acolo, alături de colegul lor, Cosmin Gîrleanu, primul boxer român calificat. Ceilalţi boxeri de la lotul naţional, Andrei Arădoaie, Robert Jitaru, Cristian Filip, Daniel Burciu şi George Dumitrescu, au în palmares zeci de medalii şi trofee câştigate de-a lungul sezonului trecut.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul a depus cerere de înscriere în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, care a ratat promovarea în Liga a III-a de fotbal, ca urmare a depistării...

Clasă specială de rugby la Petroşani

Rugby-ul începe să crească tot mai mult în Valea Jiului, unde se va înfiinţa o clasă specială de liceu cu...

Spitalul din Simeria poate primi 60 de pacienţi Covid-19

Ministrul Nelu Tătaru a semnat ordinele prin care Spitalul General CF Simeria a devenit unitate Covid, iar Secţiile ATI, Infecţioase...

Închide