Jiul a depus cerere de înscriere în Liga a III-a

13 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, care a ratat promovarea în Liga a III-a de fotbal, ca urmare a depistării unui jucător cu noul coronavirus, a făcut toate demersurile necesare pentru înscrierea în Liga a III-a.

Vă reamintim că un jucător al Jiului a fost depistat pozitiv la testul de Covid astfel că întreg lotul este şi acum carantinat, iar Jiul Petroşani a ratat meciul de baraj pe care l-a pierdut la „masa verde“ cu scorul de 3-0.
Luni 10 august, oficialii clubului din Petroşani au trimis o adresă Federaţiei Române de Fotbal în care se cere ca în limita locurilor disponibile formaţia din Vala Jiului să fie acceptată în acest eşalon. „Am trimis deja această adresă. Trebuie să vină soarele şi pe strada noastră“, a spus antrenorul Damian Militaru.
Ratarea barajului de promovare de către echipa Jiul, fără a fi jucat, a făcut ca tunurile cu acuzaţii să fie îndreptate spre juniorul găsit pozitiv, dar şi spre Primăria Petroşani. Juniorul depistat pozitiv este un jucător foarte talentat, de 18 ani, care a trecut şi pe la şcoala de fotbal Ardealul din Cluj. „Nimeni nu a vrut să fie aşa. Primăria a făcut eforturi imense pentru echipă, pentru testarea jucătorilor. Cel mai traumatizat este jucătorul, care se simte vinovat. Nu are de ce. Aşa a fost să fie. Poate mai avem o şansă în limita locurilor disponibile. S-a muncit din greu pentru a fi la baraj. Nu este nimeni vinovat. Ne-am dorit cu toţii să fim în Liga a treia. Juniorul este bine, nu are nici un simptom. Şi cei din familia lui au ieşit negativ“, a explicat Damian Militaru.
„Vineri (n.r. – astăzi) cel târziu urmează să primim un răspuns în acest sens Eu cred că avem şanse să fim acolo“, a spus antrenorul Damian Militaru. Şi AJF Hunedoara susţine demersul echipei din Petroşani de a fi în Liga a treia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clasă specială de rugby la Petroşani

Rugby-ul începe să crească tot mai mult în Valea Jiului, unde se va înfiinţa o clasă specială de liceu cu...

Spitalul din Simeria poate primi 60 de pacienţi Covid-19

Ministrul Nelu Tătaru a semnat ordinele prin care Spitalul General CF Simeria a devenit unitate Covid, iar Secţiile ATI, Infecţioase...

Claudiu Giurgiu este candidatul Forţei Naţionale la Primăria municipiului Hunedoara

Candidatul partidului Forţa Naţională pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara, Claudiu Giurgiu (foto) este profesor de Informatică la Liceul...

Închide