Situaţia infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în data de 15 aprilie 2020

15 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

În judeţul Hunedoara, de la începutul monitorizării, până miercuri, 15 aprilie, au fost confirmate 320 de cazuri pozitive la noul virus. În carantină se aflau 375 de persoane, iar 267 de persoane au ieșit din carantină. De asemenea, în perioada amintită, 2.370 de persoane au intrat în izolare, iar 3.313 au ieșit din izolare. Pînă acum, 53 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

În ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor punctuale, realizate pe raza județului Hunedoara, structurile Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au aplicat 76 amenzi în valoare totală de 101.000 lei.   Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 65 de misiuni, cu 85 jandarmi şi au aplicat 8 sanctiuni valoare 16.100 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. În acţiunile care au loc zilnic în judeţul Hunedoara sunt implicaţi şi lucrători ai Poliţiilor locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale.

În ce privește situația la nivel național, până miercuri, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 362 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău,Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți,Teleorman, Gorj, Ilfov și Vâlcea, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică,au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.353 de persoane. Alte 67.317 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 74.827 de teste.( Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salariaţii CEH, cu mic, cu mare, în şomaj tehnic prin rotaţie

Într-un comunicat, conducerea Complexului Energetic Hunedoara anunţă că din 21 aprilie, din cauza cererii scăzute de energie electrică, activitatea societăţii...

De săptămâna viitoare, la spitalul din Hunedoara începe testarea pentru coronavirus

Săptămâna trecută, Spitalul Municipal din Hunedoara a primit aparatul PCR pentru teste COVID-19. Ieri, o echipă de specialişti a sosit...

Liberalii vor să ia banii de la Cultură şi să-i dea spitalelor

Liberalii hunedoreni au venit cu propunerea să ia din bugetele unor instituţii de cultură şi să-i dea spitalelor din judeţ,...

Închide