Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în data de 13 aprilie

13 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În judeţul Hunedoara, de la începutul monitorizării şi până luni, 13 aprilie, au fost confirmate 303 cazuri pozitive cu Covid-19.

În carantină se aflau 374 de persoane, iar 238 au ieşit din carantină. În izolare se aflau 2.414 persoane, un număr de 3.075 persoane fiind ieşite din izolare. Vindecate şi externate sunt 53 de persoane.
Până luni, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate şi externate.
Totodată, până acum, 318 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 231 de pacienţi.
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 24.020 de persoane. Alte 71.293 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 67.204 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Activitate în izolare la UAMS Baia de Criş

Conducerea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş a pus în aplicare reglementările stipulate de Ordonanţa Militară nr.8, astfel că...

Primăria Pui, în sprijinul fermierilor din comună

Dată fiind starea de urgenţă decretată de preşedintele României, activitatea cu publicul s-a suspendat sau reconfigurat în cadrul instituţiilor publice....

Bătrânii de la Orăştie, infectaţi din neglijenţă

Situaţia de la Complexul pentru vârstnici din Orăştie este una extrem de gravă. Bătrâni, personalul care îi îngrijea, toată lumea...

Închide