Activitate în izolare la UAMS Baia de Criş

13 aprilie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Conducerea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş a pus în aplicare reglementările stipulate de Ordonanţa Militară nr.8, astfel că activitatea de aici se desfăşoară în regim special, pe schimburi şi în sistem de izolare preventivă. De asemenea, accesul vizitatorilor este strict interzis.

„Suntem 11 persoane, angajaţi ai unităţii, care de ieri ne aflăm 14 zile în izolare la locul de muncă. E vorba de două asistente, patru infirmiere, fochistul, eu la birouri, plus câte o persoană la bucătărie, spălătorie şi magazie. După intervalul de două săptămâni, vom merge acasă, unde vom mai sta în izolare încă 14 zile. Apoi, în timp ce noi rămânem la domiciliu, vine altă tură în izolare, la serviciu, deci alte 11 persoane. Trebuie să respectăm prevederile ordonanţei amintite.
Ce pot să spun e că vor fi nişte sărbători pascale atipice, departe de cei dragi şi cu mare dor de ei. Însă legea e lege şi ce e mai important e să rămânem sănătoşi, cu toţii“, a afirmat Diana Bulz (foto), managerul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş. Cu toate acestea, va exista masă tradiţională de Paşti, aşa cum se întâmplă de fiecare dată. Nu vor lipsi drobul, oul roşu, friptura de miel şi cozonacul. Singurul regret al conducerii instituţiei este că din pricina restricţiilor şi a situaţiei, nu s-a mai putut alerga după mici cadouri pentru beneficiari. Chiar dacă ei aşteaptă surprizele, fiind obişnuiţi cu gesturi cât de mici.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Riscuta spune:

    Parcă acum 4 zile voiați să trimiteți bătrânii acasă…de frică.Noi în Baia nu avem de unde cumpăra nici măști,dar familiile și prietenii voștri au. Ați făcut donații din măștile bătrânilor ?

  2. Alarmă Baia spune:

    Cum ați putut trece în acte cei 3 morți duminică și luni ca asimptomatici,au murit fără să ai bă nimic ? Halal îngrijire manager pcr (pile,cunoștințe și relații)

  3. dorel spune:

    Incompetenta…functii opcupate cu pile….demisie scrie pe ei

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Pui, în sprijinul fermierilor din comună

Dată fiind starea de urgenţă decretată de preşedintele României, activitatea cu publicul s-a suspendat sau reconfigurat în cadrul instituţiilor publice....

Bătrânii de la Orăştie, infectaţi din neglijenţă

Situaţia de la Complexul pentru vârstnici din Orăştie este una extrem de gravă. Bătrâni, personalul care îi îngrijea, toată lumea...

Ţigări de contrabandă ascunse în plafonul maşinii

Sute de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul...

Închide