Simpozion dedicat încheierii primei etape a sistemului integrat de gestionare a deşeurilor

05 ioan-pripOana Mihnea

În perioada 18-20 noiembrie, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistem integrat de Gestionare a Deşeurilor“ judeţul Hunedoara împreună cu Consiliul Judeţean organizează simpozionul cu tema „Probleme şi Soluţii în implementarea şi operarea Sistemelor Judeţene de Management Integrat al Deşeurilor“.
Simpozionul îşi propune analiza situaţiei actuale a managementului deşeurilor din România şi a experienţei acumulate de alte judeţe din implementarea proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu. „Am invitat toate judeţele din ţară şi până acum şi-au confirmat prezenţa 25 dintre acestea, fiind vorba despre reprezentanţii ADI-urilor, ai consiliilor judeţene şi ai unităţilor de implementare. Este vorba despre un schimb de experienţă pentru cei din judeţele care nu au reuşit să ajungă la faza în care ne aflăm noi. Suntem printre puţinele judeţe din ţară unde proiectul nu a fost fazat, asta însemnând că lucrurile au mers în direcţia dorită. Este şi meritul primăriilor din judeţ, care au înţeles că banii europeni reprezintă un beneficiu pentru populaţie. Simpozionul marchează de fapt încheierea primei etape a proiectului, care cuprinde crearea infrastructurii, închiderea depozitelor neconforme, construirea deponeului de la Bârcea Mare, a centrului de management şi a staţiei de sortare din Valea Jiului. Luna viitoare urmează să înceapă cea de-a doua etapă a proiectului, care constă în demararea licitaţiilor pentru viitorii operatori“, a declarat Ioan Prip (foto), directorul executiv ADI „Sistem integrat de Gestionare a Deşeurilor“ judeţul Hunedoara.

2 comentarii la „Simpozion dedicat încheierii primei etape a sistemului integrat de gestionare a deşeurilor

 • 11 noiembrie 2015 la 7:28
  Legătură permanentă

  un corupt analfabet cum a ajuns in aceasta functie schimbareee coruptule ce simpozion nu ai creier pentru simpozion nu intelegi nimic

 • 15 noiembrie 2015 la 19:43
  Legătură permanentă

  Domnul Ioan are un limbaj jignitor.
  Nici el nu este prea „alfabetizat” .
  Nu înteleg de ce publicaţi asemenea mizerii !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.