Simota va executa cei doi ani de închisoare

21 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

03-SimotaOana Mihnea

Ieri, magistraţii de la Curtea de Apel Alba au respins apelul formulat de Alin Simota (foto) la sentinţa dată de Judecătoria Deva, în dosarul în care este acuzat de conflict de interese. Infracţiunea ar fi fost săvârşită în perioada în care ocupa funcţia de consilier judeţean din partea PNL.  

Prin urmare, afaceristul din Valea Jiului va executa doi ani de închisoare,  plus interzicerea anumitor drepturi, aşa cum au dispus magistraţii de la Judecătoria Deva în luna decembrie a anului trecut. La cei doi ani cu executare, „aplică inculpatului pedepsele complementare constând în interzicerea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, în interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, respectiv în interzicerea dreptului de a ocupa funcţia de administrator, director, asociat sau membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale, pe o perioadă de 10 (zece) ani“, potrivit instanţei de judecată.
În prezent, Alin Simota se află în arest preventiv, fiind cercetat în alte două dosare, unul de evaziune fiscală şi altul de iniţiere şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Italienii vor o fermă de măgăruşi la Aninoasa

Mai mulţi şomeri din Aninoasa ar putea să-şi găsească un loc de muncă la o fermă ce ar urma să...

Catedrala ortodoxă din Uricani primeşte sprijin financiar şi în acest an

În 2015, administraţia publică din Uricani a alocat o parte din finanţarea necesară continuării lucrărilor la noua catedrală ortodoxă ce...

Poeta Paulina Popa lansează un nou volum de versuri

În 29 aprilie, ora 16, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or, poeta şi editoarea hunedoreană Paulina Popa (foto)...

Închide