Italienii vor o fermă de măgăruşi la Aninoasa

21 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

four donkeys - standing on meadowMaximilian Gânju

Mai mulţi şomeri din Aninoasa ar putea să-şi găsească un loc de muncă la o fermă ce ar urma să fie realizată de investitori italieni.
În Aninoasa ar urma să fie amenajată o crescătorie de măgăruşi. Afacerea pusă la cale de nişte investitori italieni a trecut de stadiul de intenţie, iar autorităţile locale au făcut şi primii paşi. Primăria Aninoasa a identificat un teren pe care-l poate pune la dispoziţia italienilor şi a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii potenţialilor investitori.
„Ştiu că au fost câteva discuţii cu domnul primar, nu ştiu însă în ce stadiu mai este proiectul la acest moment. Undeva, pe Valea Piscului, noi, primăria, avem nişte terenuri mai mari şi la momentul acesta se lucrează acolo. Am avut o groapă de gunoi şi este în curs de ecologizare, zona nu se suprapune cu terenul necesar pentru fermă. Oamenii au fost şi au văzut, ar fi interesaţi, dar mai departe nu ştiu în ce stadiu mai este proiectul”, a declarat viceprimarul localităţii Aninoasa, Adrian Albescu.
Investiţia ar urma să fie realizată pe fonduri europene, spune reprezentantul unei fundaţii care i-a adus pe italieni în Aninoasa. „Italienii urmează să vină şi această investiţie va ajuta localitatea, atât comunitatea cât şi bugetul local. Orice loc de muncă înseamnă un venit pentru o familie, cât şi pentru primărie şi de aceea, orice investitor este important pentru un oraş ca Aninoasa”, spune reprezentantul fundaţiei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Catedrala ortodoxă din Uricani primeşte sprijin financiar şi în acest an

În 2015, administraţia publică din Uricani a alocat o parte din finanţarea necesară continuării lucrărilor la noua catedrală ortodoxă ce...

Poeta Paulina Popa lansează un nou volum de versuri

În 29 aprilie, ora 16, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or, poeta şi editoarea hunedoreană Paulina Popa (foto)...

A doua ediţie Expo Târg la Vaţa de Jos

În 24 mai, începând cu ora 10, în piaţa de animale din Vaţa de Jos se va desfăşura cea de-a...

Închide