Eveniment

Simota, băgat la înghesuială

Afaceristul Alin Simota (foto), membru în Consiliul Judeţean Hunedoara, a cerut procurorilor un termen pentru a-şi achita datoriile faţă de o serie de firme, cărora le-a emis file cec fără a avea bani disponibili în cont.

Reprezentanţii societăţilor „ţepuite” l-au reclamat pe Alin Simota, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. „Către o parte dintre societăţile implicate, Alin Simota a început să-şi achite datoriile. Mai sunt două sau trei firme, care nu şi-au primit banii înapoi şi, tocmai de aceea, Simota a cerut anchetatorilor un termen ca să poată plăti şi celelalte sume”, a precizat Dumitru Ilinca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. După achitarea tuturor restanţelor, procurorul de caz va decide dacă se va continua sau nu urmărirea penală. Infracţiunea pentru care procurorii fac cercetări, este aceea de emitere de file cec fără acoperire. Datorită faptului că a început deja să-şi plătească din restanţele către firmele creditoare, Alin Simota nu va fi cercetat pentru înşelăciune. (D. Istudor)

2 comentarii la „Simota, băgat la înghesuială

  • Ce intelegator domn procuror de caz Ilinca, foarte frumos din partea lui ca nu-l mai cerceteaza pentru inselaciune. Baiii, sulelor, desi prejudicul este recuperat ramana fapta ce trebuie judecata. Este un principiu de drept roman, da ce sa ceri de la justitia romana? canci! I-a fura tu sarac roman somer si cu copii un pepene din piata si ai sa faci puscarie in locu lu Simota.

  • Simota PNL are locuinte in Canada,Franta……..,are si fosti puscariasi care ataca ex.Litera Cristi,procurori nui face nimic poate cu suspendare ca are bani este bogat,pacat ca justitia si politia este platita din bani nostri publici.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura