Sport

Simona Halep va reveni în forţă: „Se va mişca mai bine decât fetele de 20 de ani”

Primul antrenor al Simonei Halep (foto) consideră că jucătoarea de tenis are toate șansele să mai câștige Grand Slam-uri și să se bucure de un succes formidabil și la 50 de ani. El a mai spus că românca se va întoarce pe teren mai puternică.

Ca Navratilova
Simona Halep a început aventura în circuitul WTA alături de Firicel Tomai, în anul 2008. După patru ani, ea l-a schim­bat pe acesta cu Adrian Marcu, fost jucător al României. De curând, primul său antrenor a declarat că portiva are toate șansele să revină pe teren și să arate că este o legendă a tenisului. „Revine, cum să nu! Ea e tot timpul pregătită. Are o vârstă, da, dar Simona la 50 de ani, vă garantez că se va mișca mai bine ca fetele de 20 de ani! Nu decât toate, că mai sunt și fete care se mișcă incredibil, cum s-a miș­cat și ea. Dar ea, la 40-50 de ani, va fi cum a fost Navratilova! Păi câștiga la fete 40 și ceva de ani Grand Slam-uri, la dublu, e adevărat”, a spus Tomai la Canal33.

Spatele
Firicel Tomai a mai declarat că Simona Halep va trece peste toate aceste problemele și că va arăta că este mai în forță ca niciodată. „Deci, la Simona, fizic, nu e nici o problemă! Mental, sunt convins că tot ce a adunat acum va descărca și va întoarce să arate lumii și tuturor că poate”, a adău­gat fostul antrenor al Simonei.
Primul său antrenor consideră că doar o accidentare ar putea să pună capăt carierei lui Halep : „Călcâiul lui Ahile pentru ea este spatele. Atunci când am început să lucrăm avea o hernie de disc și acolo e sensibilă treaba. Depinde, că fizic ești ok, mental ești ok, dar dacă îți cedează un segment sau șira spinării e mai greu!”, a încheiat Firicel Tomai.

Nadia Comăneci o susține pe Halep
Și gimnasta Nadia Comăneci a trans­mis că speră ca Simona Halep să scape de toate problemele și să își continue cariera. „Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona îna­poi pe terenul de tenis. Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră. Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am în­cu­rajat-o cum și cât am putut eu”, spus Nadia Comăneci, pentru ProSport.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.