Sport

Simona Halep va participa la Australian Open

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va începe anul 2022 în Australia, acolo unde își va face încălzirea pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (17-30 ianuarie).

Are nevoie să joace
Astfel, dubla campioană de Grand Slam va merge la începutul lunii ianuarie la Melbourne, unde va participa la Melbourne Summer Set, eveniment care va fi compus din două turnee WTA 250, între 3 și 9 ia­nuarie.
Alături de Simona, la Melbourne Summer Set vor fi alte două campioane de Grand Slam: Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) și japoneza Naomi Osaka (24 de ani, 13 WTA).
Tablourile celor două turnee vor fi sta­bi­lite pe 27 decembrie, dată la care Simona Halep va afla dacă s-ar putea duela cu Răducanu sau Osaka. În total, la cele două tur­nee din Melbourne vor participa 20 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii.
Halep ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021. Varianta Omicron a coronavirusului, apărută chiar în Africa de Sud, i-a dat însă peste cap pro­gramul. „Nu mai particip la nici un turneu demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. În Bucu­reşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici. Poate doar câte un week-end, pentru relaxare. Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scă­păm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin.
Mă uit cu încredere spre 2022, pe care-l aștept cu mare drag, pentru că anul ăsta nu am jucat prea mult. Am nevoie de meciuri oficiale, sper ca în primele luni din 2022 să
am cât mai multe meciuri și să ajung la nivelul de în­cre­dere de anul trecut”, a spus Simona Halep.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura