Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

21 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Jucătoarea de tenis Simona Halep a câştigat turneul orga­nizat la Roma. Românca a jucat în finala turneului cu cehoai­ca Karolina Pliskova.
După un prim set pe care l-a dominat net şi pe care l-a câstigat cu 6-0, în cel de al doilea, la scorul de 2-1, în favoarea romăncei, jucătoarea din Cehia a abandonat.
Simona Halep este noua campioană de la Roma, după ce a fost prezentă de trei ori in finala acestui turneu.

Pentru Simona Halep este cel de al treilea titlu consecutiv câştigat în acest an, după cele de la Dubai şi Praga.
Halep le-a mulţumit celor aproximativ 1.000 de spectatori prezenţi în tribune, apoi a avut câteva cuvinte frumoase şi pentru adversara sa, nevoită să abandoneze din cauza unor probleme lombare.
„Mulţumesc tuturor că aţi venit. A fost frumos să joc pentru două zile la rând cu public în tribune. S-a simţit energia voastră. Sunt vremuri dificile, dar chiar m-am bucurat să fiţi aici. Felicitări Karolinei, sigur, nu e modul în care ţi-ai fi dorit să termini acest turneu. Sper să-ţi revii cât mai rapid, recuperare uşoară, să ne vedem în finala de la Roland Garros”, a declarant Simona Halep, la înmânarea trofeului de câştigătoare a turneului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
REPERE MEDICALE: Sindromul metabolic

Dr. Biochimist Manuela Ştef Sindromul metabolic defineşte pre­zenţa simultană la aceeaşi persoană a cel puţin 3 din următoarele dereglări meta­bolice:...

O ceartă la volan s-a sfârşit într-un copac

Din fericire, cei doi amorezi au scăpat teferi din accident. Potrivit poliţiştilor, un tânăr în vârstă de 27 de ani,...

Motociclist bulgar, decedat după ce a intrat într-un cap de pod

Tragedia a avut loc pe Transalpina, iar pom­pierii militari din Petroşani n-au mai putut face nimic pentru bărbat. Potrivit poli­ţiştilor,...

Închide