Comunitate

Şi primarii spun poveşti

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, a fost invitatul celor de la Şcoala Gimnazială Nr.1 pentru a le fi partener de lectură micuţilor din clasa pregăti­toare B, implicaţi în proiectul „Ora de poveste”.

O diplomă pentru fiecare
„Am petrecut o oră minunată împre­ună cu cei mici. Am discutat despre mai multe subiecte dar, mai ales, despre importanţa lecturii. M-au rugat să le citesc două poveşti: „Cei trei purceluşi” şi „Mica sirenă”. M-am achitat bucuros de această sarcină. Pentru răbdarea cu care au ascultat poveştile şi pentru implicarea în ora de lectură, fiecare micuţ a fost răsplătit cu o diplomă. Nu mă aflu la prima experienţă de acest fel. Am mai participat la astfel de mici evenimente şi, sincer, mi-aş dori ca timpul să-mi permită să iau parte la cât mai multe momente de acest fel, pentru că mă încarc cu energia pozitivă ema­nată de copii”, a mărturisit primarul mu­nicipiului Hunedoara.
Proiectul „Ora de poveste” va conti­nua şi în perioada următoare. În fiecare zi de miercuri, elevii clasei pregătitoare B de la şcoala amintită vor primi vizita unei persoane cunoscute din comu­nitate cu care vor relaţiona şi care le va citi cel puţin o poveste.