Şi câştigători, şi „ajutaţi”

Ciprian Marinuţ

Ambele echipe hunedorene din Liga a III-a, FC Hunedoara şi CFR Simeria, au câştigat la diferenţe de scor confortabile, meciurile disputate în deplasare în prima etapă a returului. Succesul celor de la FC Hunedoara e mai dulce, pentru că lidera Luceafărul Oradea s-a împiedicat la Arad, 0-0 cu Gloria. CFR are şi ea motive de bucurie în plus, pentru că s-a retras Termo Tr. Severin şi a scăpat de o rivală la podium.

Start perfect

Trupa antrenată de Ioan Petcu a avut parte de un start de retur perfect. Alb-albaştrii au câştigat cu 3-0 meciul din deplasare cu Bihorul Beiuş şi au primit ca bonus remiza liderei Luceafărul Oradea, de care se apropie astfel la numai trei puncte. Temerile legate de o posibilă alianţă a beiuşenilor cu conjudeţenii de la Luceafărul s-au dovedit nefondate, iar meciul s-a jucat numai pe teren. Trăşcan a reuşit o rapidă deschidere de scor în minutul doi. Gazdele au replicat prompt şi au fost aproape de egalare peste numai un minut, însă portarul Băeşu a intervenit salvator. Tot Beiuşul a fost la control în continuare, însă fără a fi cu adevărat periculoasă, în vreme ce alb-albaştrii au surprins plăcut prin organizare şi trasee bine puse la punct. Portarul Băeşu a fost din nou înger la două ocazii ale adversarilor în debutul reprizei secunde, după care contraatacurile hunedorene au decis soarta partidei. Păcurar (60) a mărit avantajul cu un şut plasat, iar M. Ilie a stabilit scorul final la 3-0.

Victorie la scor

CFR Simeria a confirmat şi ea în prima etapă din retur că şi-a păstrat intacte speranţele de promovare. Feroviarii antrenaţi de Marius Opric i-au spulberat pe cei de la Milenium Giarmata, scor 4-0, şi au urcat pe locul trei al clasamentului. Golurile simerienilor au fost semnate de Suciu (2), Vişan şi Făgărăşanu. „Echipa a făcut un joc bun şi a fost superioară adversarei din punct de vedere al experienţei şi aşezării în teren. După primul gol al lui Suciu, gazdele au avut o bună ocazie de egalare, însă portarul Iancău a respins în corner de sub transversală o torpilă de la marginea careului. Suntem mulţumiţi de efortul şi angajarea jucătorilor, mai ales că terenul a fost greu, desfundat”, a spus Vasile Hriţac, preşedintele grupării simeriene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare