EvenimentFlash

Şi bătut, şi cu banii luaţi!

Livia Botici

Un bărbat din Petroşani a fost furat şi bătut de partenera de pahar. Totul s-a petrecut într-o seară ce se anunţa nemaipomenită pentru acesta, dar care, din nefericire pentru el, s-a încheiat prost.

De la bal… la poliţie
Totul a început cu un păhărel la un bar din Petroşani. După ce s-au cinstit, Adalbert S. şi Ibolya P. au plecat spre casa bărbatului, unde acesta a invitat-o ca să continue petrecerea. Numai că, o dată ajunşi, lucrurile n-au mai ieşit cum, probabil, şi le-a programat Adalbert. Femeia, şi mai tânără cu 20 de ani, dar şi mai rapidă de mâini, i-a furat bărbatului telefonul mobil şi suma de 10 lei. Supărată, probabil, pentru faptul că victima nu avea decât „mărunţiş”, aceasta s-a hotărât să îi aplice şi o corecţie fizică, după care s-a făcut nevăzută.

Găsită în Simeria
După această ispravă, Ibolya P. a întins-o din Petroşani, cu gândul că nu va fi prinsă, aciuându-se la domiciliul unui bărbat din Simeria. Spre ghinionul ei, a fost descoperită de poteră şi aici. Cum au găsit asupra ei telefonul furat de la Adalbert S., femeia a fost dusă sub escortă la Poliţia Petroşani, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe, ea fiind cercetată în stare de libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura