Şi bătut, şi cu banii luaţi!

23 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Un bărbat din Petroşani a fost furat şi bătut de partenera de pahar. Totul s-a petrecut într-o seară ce se anunţa nemaipomenită pentru acesta, dar care, din nefericire pentru el, s-a încheiat prost.

De la bal… la poliţie
Totul a început cu un păhărel la un bar din Petroşani. După ce s-au cinstit, Adalbert S. şi Ibolya P. au plecat spre casa bărbatului, unde acesta a invitat-o ca să continue petrecerea. Numai că, o dată ajunşi, lucrurile n-au mai ieşit cum, probabil, şi le-a programat Adalbert. Femeia, şi mai tânără cu 20 de ani, dar şi mai rapidă de mâini, i-a furat bărbatului telefonul mobil şi suma de 10 lei. Supărată, probabil, pentru faptul că victima nu avea decât „mărunţiş”, aceasta s-a hotărât să îi aplice şi o corecţie fizică, după care s-a făcut nevăzută.

Găsită în Simeria
După această ispravă, Ibolya P. a întins-o din Petroşani, cu gândul că nu va fi prinsă, aciuându-se la domiciliul unui bărbat din Simeria. Spre ghinionul ei, a fost descoperită de poteră şi aici. Cum au găsit asupra ei telefonul furat de la Adalbert S., femeia a fost dusă sub escortă la Poliţia Petroşani, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe, ea fiind cercetată în stare de libertate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cu cardul în buzunar şi ochii în soare

Restructurarea oficiilor CEC Bank nerentabile lasă cu ochii în soare pensionarii din zona Ghelari, precum şi beneficiarii subvenţiilor plătite de...

SCM Deva, pe val la tenis

„Rachetiştii” de la SCM Deva sunt în prim-planul puternicului turneu de Cupa României, ce se desfăşoară la Deva. Conform calculelor...

Prima victorie în amicale

Fără izbândă  în faţa echipelor din liga a III-a şi a unei formaţii din eşalonul similar din judeţul Alba, lidera...

Închide