Afişare electronică a locurilor de muncă

23 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Livia Botici

Începând cu acest an, Agenţia Judeţeană a Forţelor de Muncă Hunedoara va introduce un sistem de afişare electronică a informaţiilor privind locurile de muncă.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, suma necesară implementării acestuia fiind de aproape un milion de lei. Baza de date a sistemului va conţine locurile de muncă vacante existente în judeţ, dar şi pe cele din străinătate, destinate hunedorenilor. Toate aceste informaţii vor fi afişate pe ecrane LCD, în punctele de lucru AJOFM, din judeţ. Actualizarea acestora se va face în timp real, astfel că, în momentul în care, un angajator din Brad va introduce în sistem o ofertă de muncă, angajatul din Deva îl va putea vizualiza.
 „Prin acest proiect, dorim să creăm o mai mare transparenţă atât în relaţia cu angajatorul, dar şi în cea cu viitorul angajat”, a declarat Vasile Iorgovan, directorul AJOFM Hunedoara. Acesta mai precizează că, „era necesar un asemenea proiect, pentru a creşte calitatea serviciilor oferite, dar şi pentru că, poate, în acest fel, vom reuşi să scădem şomajul extrem de crescut în care se adânceşte judeţul nostru”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi bătut, şi cu banii luaţi!

Un bărbat din Petroşani a fost furat şi bătut de partenera de pahar. Totul s-a petrecut într-o seară ce se...

Cu cardul în buzunar şi ochii în soare

Restructurarea oficiilor CEC Bank nerentabile lasă cu ochii în soare pensionarii din zona Ghelari, precum şi beneficiarii subvenţiilor plătite de...

SCM Deva, pe val la tenis

„Rachetiştii” de la SCM Deva sunt în prim-planul puternicului turneu de Cupa României, ce se desfăşoară la Deva. Conform calculelor...

Închide