Afişare electronică a locurilor de muncă

Livia Botici

Începând cu acest an, Agenţia Judeţeană a Forţelor de Muncă Hunedoara va introduce un sistem de afişare electronică a informaţiilor privind locurile de muncă.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, suma necesară implementării acestuia fiind de aproape un milion de lei. Baza de date a sistemului va conţine locurile de muncă vacante existente în judeţ, dar şi pe cele din străinătate, destinate hunedorenilor. Toate aceste informaţii vor fi afişate pe ecrane LCD, în punctele de lucru AJOFM, din judeţ. Actualizarea acestora se va face în timp real, astfel că, în momentul în care, un angajator din Brad va introduce în sistem o ofertă de muncă, angajatul din Deva îl va putea vizualiza.
 „Prin acest proiect, dorim să creăm o mai mare transparenţă atât în relaţia cu angajatorul, dar şi în cea cu viitorul angajat”, a declarat Vasile Iorgovan, directorul AJOFM Hunedoara. Acesta mai precizează că, „era necesar un asemenea proiect, pentru a creşte calitatea serviciilor oferite, dar şi pentru că, poate, în acest fel, vom reuşi să scădem şomajul extrem de crescut în care se adânceşte judeţul nostru”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.