Actualitate

Și-au făcut propria plantație de cannabis

Mai mulți tineri au fost trimiși în judecată pentru că și-au înființat o plantație de cannabis, în zona Orăștiei, de pe care au recoltat și vândut ”marfă” mai multor con­sumatori.

Au luat semințe de pe Internet
Pe lângă cannabis, suspecții au ”importat” din străinătate și comprimate de ecstasy. Cinci suspecți au fost trimiși în judecată la Tribunalul Hunedoara, fiind acuzați de co­miterea infracțiunilor de cultivare, oferire, pu­nere în vânzare, vânzare, distribuire, li­vrare cu orice titlu, trimitere, transport, pro­cu­rare, cumpărare, deținere privind circu­lația drogurilor de risc și de mare risc, fără drept.
În primăvara anului 2020, unul dintre tineri a procurat seminţe de cannabis de pe Internet, pe care le-a cultivat în ghivece la lo­cuința sa. Ulterior, împreună cu un amic a plantat 4 plante rezultate într-o zonă împă­durită din iar în perioada primăvară-vară a anului 2020, cei doi au îngrijit plantele de cannabis și au cules 3 dintre ele, ultimele 2 în cursul lunii iunie 2020, ultima rămasă fiind ridicată de polițiști. Traficanții s-au gân­dit să-și extindă afacerea și au comandat droguri din afara României. Au introdus în România un colet din Marea Britanie, cu 50 de grame de pulbere de cannabis, un altul din Germania, cu 52 de comprimate de ecstasy. În luna decembrie 2020, tinerii au adus în țară două colete din din Marea Britanie, cu 25,4 grame de pulbere de cannabis, iar celălalt provenit din Germania, cu 41 de comprimate de ecstasy. Anche­ta­torii au probat că traficanții vindeau gramul de cannabis cu suma de 50 de lei. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura