Sport

Și-au aflat adversarele pentru Campionatul European

Naționala de fotbal a României, al­că­tu­i­tă din jucători sub 19 ani, a obținut bi­le­tele pentru Turul de Elită, ultima fază de ca­li­ficare la Campionatul European din 2022.
Tragerea la sorți a grupelor Elite Round a avut loc la sediul UEFA de la Nyon, din Elveția. România a nimerit în grupa a 4-a, alături de Croația, Georgia și Islanda.
Turul de Elită va avea loc în primăvara anului viitor, iar câștigătoarele celor șapte grupe se vor califica la turneul final al Cam­pionatului European de fotbal Under 19, programat în intervalul 18 iunie – 1 iulie 2022, în Slovacia.
Celelalte șase grupe au următoarea com­ponență: Turcia, Ungaria, Israel și Sco­ția (grupa 1), Franța, Bosnia-Her­țe­govina, Cehia și Suedia (grupa 2), Portugalia, Anglia, Irlanda și Armenia (grupa 3), Italia, Belgia, Finlanda și Germania (grupa 5), Țările de Jos, Ucraina, Norvegia și Serbia (grupa 6) și Rusia, Danemarca, Spania și Austria (grupa 7).
Vă reamintim că la turneul preliminar, găz­duit în perioada 10-16 noiembrie de lo­ca­litatea turcă Manavgat, tinerii noștri tri­co­lori au învins Letonia (cu 1-0) și San Ma­rino (cu 5-0), pierzând în fața Turciei (cu 1-4).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura