Şi a fost Turul municipiului Deva la ciclism

11 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Rutierul Emil Dima (Giotti Victoria Savini Due) a câştigat, duminică, proba de fond din cadrul Turului municipiului Deva la ciclism, prima competiţie de şosea din acest sezon, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Ciclism.Emil Dima a fost urmat la categoria Elite de Daniel Crista, câş­ti­gă­torul de sâmbătă, de la contratimp, şi de Andras Szatmary.
La feminin s-a impus Miriam Stan, care ocupase primul loc şi la contratimp, urmată de Salome Bondor şi Noelle Dărăbanţ-Huşanu iar la U23 masculin a ieşit învin­gător Raul Sînza, urmat de Şerban Luncan şi de Mattew Piciu.
Mihnea Harasim a ocupat primul loc la juniori, iar Cătălina Cătineanu la junioare, Alex Surugiu a câştigat la cadeţi, Alexandra Cioclu, la cadete.
La Master feminin s-a impus Anca Po­pescu, în timp ce la Master 1 masculin a încheiat victorios Vlad Naca, la Master 2 mas­culin, Filip Grigorescu, iar la Master 3 masculin, Botond Bagoly.
Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Spor­tului, a participat la competiţia de la Deva în calitate de sportiv, component al echipei Novak Team, demnitarul pregătindu-se pen­tru a participa la calificările la Jo­curile Para­limpice de la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doar o barcă să mai calificăm

Preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu, a declarat că speră ca la regata preolimpică de la Szeged (Ungaria), România...

Spectatorii, din nou, în tribune

Liga Profesionistă de Fotbal salută inten­ţia autorităţilor de a permite re­ve­nirea spec­tatorilor pe arenele sportive, precizând că va continua dialogul...

Preşedintele Comitetului Olimpic nu mai merge în Japonia

O vizită în Japonia programată în această lună a preşedintelui Comitetului Interna­ţio­nal Olimpic (CIO), Thomas Bach, a fost amâ­nată din...

Închide