Ce medalii au câştigat judoka de la Deva

Federaţia Română de judo a organizat la Poiana Braşov întrecerile finalei Campiona­tu­lui Naţional pentru sportivi U23 atât la in­dividual cât şi la echipe. O competiţie reuşită cu mulţi participanţi şi cu medalii pentru sportivele care au reprezentat SCM Deva.

Cea mai valoroasă
Tânăra judoka Giorgiana Miller s-a impus la categoria +78 kg unde a câştigat meritat titlul de campioană naţională şi o medalie de aur, în timp ce Dariana-Elena Tudorache a încheiat concursul cucerind o medalie de bronz la aceeaşi categorie de greutate.Sportiva Olga Severin este noua campioană naţională la categoria –63 kg,cucerind şi o medalie de aur fiind de departe cea mai valoroasă luptătoare la această categorie. La categoria –57 kg, Orşola Lajos a cucerit medalia de argint fiind urmată în clasament de Patricia-Cosmina Nistor iar Carla Duma s-a clasat pe locul V la această categorie de greutate.Să mai notăm că Andra-Raluca Norocea a încheiat com­pe­tiţia pe locul V la categoria –52 kg.

Pe locul al doilea
Cu aceste rezultate înregistrate în com­pe­tiţia de la Poiana Braşov, clubul devean s-a situat pe primul loc în clasamentul echipelor feminine. Prima echipă de la SCM Deva, alcătuită din Flavia Frati, Alina Făcăeru, Patricia Nistor, Orşola Lajos, Olga Severin, Silvia Pomană, Alexandra Băidan,Andreea Radu, Giorgiana Miler şi Dariana Elena Tudorache, s-a situat pe un onorant loc II, câştigând o medalie de vicecampioană naţio­nală, poziţionându-se în clasament după Uni­versitatea CSM Cluj Napoca/Dinamo Bucu­reşti, declasând echipa de pe locul trei, CSM Piteşti.
Toate aceste sportive au fost pregătite la clubul devean de un colectiv de tehnicieni coordonat de prof. Mugurel Ciuşcă din care fac parte şi profesorii Ramona Enache, Doru Bucătaru, Gabriel Constantin şi kinetotera­pe­u­tul Răzvan Marcu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare