Şi-a bătut partenera de viaţă

25 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Hu­nedoara, nu mai are voie să se apropie de soţia lui după ce poliţiştii au emis un ordin de pro­tecţie provizoriu împotriva sa. Hunedo­rea­nul s-a îmbătat şi şi-a bătut soţia, astfel că fe­meia a fost nevoită să ceară ajutorul poliţiştilor.
„Poliţia municipiului Hunedoara a fost se­sizată telefonic de către o femeie despre fap­tul că este victimă a violenţei în familie. În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au aplanat starea conflictuală şi au identificat femeia, care a declarat că în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la do­mi­ciliu, soţul ei, în vârstă de 53 de ani, din mu­ni­cipiul Hunedoara, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic. Ca ur­mare a întocmirii chestionarului de risc pri­vind violenţa în familie, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat”, in­for­mează IPJ Hunedoara. Totodată, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal individului sub as­pectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Manevră imprudentă soldată cu un rănit grav

Un bărbat de 57 de ani, din municipiul Vulcan, a ajuns în comă la spital după ce ma­şina în care...

Adolescenţi accidentaţi pe trecerea de pietoni de un şofer băut

Şoferul vinovat de rănirea celor doi tineri a spus imediat după accident că nu i-a văzut pe cei doi trecând...

Plângeri peste plângeri pentru anularea amenzilor din pandemie

Maximilian Gânju Mai exact este vorba de persoanele sanc­ţionate de poliţişti în ultima parte a lunii ianuarie 2021, când forţele...

Închide