Şi-a asmuţit câinele pe poliţişti

12 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Totul a plecat de la un scandal în familie şi încălcarea unui ordin de protecţie. Agresorul a ajuns în cele din urmă încătuşat la poliţie.

Incidentul a avut loc în municipiul Petroşani, unde o localnică de 51 de ani a cerut ajutor poliţiştilor. Femeia a fost bătută de concubinul ei, un petroşănean de 52 de ani, şi ameninţată. Oamenii legii, în urma completării chestionarului de evaluare a riscului, au constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile necesare eliberării unui ordinul de protecţie provizoriu. Astfel, agresorului i s-a interzis să se mai apropie de la distanţă mai mică de 50 de metri de concubina sa şi s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi violenţă în familie.
Câteva ore mai târziu, poliţiştii petroşăneni au fost sesizaţi din nou de femeia bătută, cum că individul vrea să intre în locuinţă. ”La faţa locului s-au deplasat agenţii de siguranţă publică, aceştia identificându-l pe bărbat. Acesta, la ieşirea din imobil, era însoţit de un câine din rasa Husky, pe care îl ţinea în lesă şi pe care l-a asmuţit asupra poliţiştilor. Ulterior, câinele a fost scăpat din lesă şi a sărit asupra unuia dintre agenţii de poliţie, care a încercat să oprească câinele agresiv folosind spray-ul iritant-lacrimogen din dotare. Întrucât câinele a continuat să îl atace, poliţistul s-a apărat folosind o lopată găsită la faţa locului”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Individul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei municipiului Petroşani. Aici s-a ales cu un nou dosar penal pentru ultraj, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, dar şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nemţii ar putea investi în turismul de vară din Parâng

O delegaţie germană a avut o primă întâlnire cu primarul din Petroşani, atât pe tema unor investiţii în turismul de...

Proiectul de reabilitare a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa merge mai departe

Aleşii judeţeni au votat vineri în şedinţă extraordinară o hotărâre necesară pentru obţinerea fondurilor europene în proiectul „Conservare, restaurare, valorificarea...

Bulina neagră, 13.05.2019

Arpad Kalanyos, cetăţean din Hunedoara Pentru că a fost arestat sub acuzaţia de ultraj, după ce, alături de alte două...

Închide