Încă un dosar pe numele tânărului care a vrut să-şi violeze vecina

12 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 20 de ani, Ioan Dorinel B., din Ţara Haţegului, a fost condamnat anul trecut la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru că a vrut să violeze o pensionară de 76 de ani. Din spatele gratiilor, acesta trebuie să răspundă pentru o altă infracţiune sexuală.

Tânărul este judecat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, după ce ar fi corupt o adolescentă din Orăştie. Dosarul său a fost înregistrat la finele lunii martie la Judecătoria Orăştie, iar dacă va fi găsit vinovat ar putea sta după gratii mai mult de trei ani.
Ioan Dorinel B. a fost condamnat anul trecut de Judecătoria Haţeg pentru tentativă de viol. O pensionară din localitatea Pui a trecut prin momente de groază din cauza agresorului de 20 de ani. Tânărul a intrat peste ea în casă şi a încercat să o abuzeze sexual. Bătrâna a scăpat de viol după ce a reuşit să se împotrivească individului. Într-un moment de neatenţie, femeia a scăpat din mâinile lui şi a fugit la o vecină, însă a avut nevoie de spitalizare în urma loviturilor încasate de la acesta. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a asmuţit câinele pe poliţişti

Totul a plecat de la un scandal în familie şi încălcarea unui ordin de protecţie. Agresorul a ajuns în cele...

Nemţii ar putea investi în turismul de vară din Parâng

O delegaţie germană a avut o primă întâlnire cu primarul din Petroşani, atât pe tema unor investiţii în turismul de...

Proiectul de reabilitare a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa merge mai departe

Aleşii judeţeni au votat vineri în şedinţă extraordinară o hotărâre necesară pentru obţinerea fondurilor europene în proiectul „Conservare, restaurare, valorificarea...

Închide