Serviciul de termoficare a început furnizarea căldurii în Deva

Cele aproape 5.000 de apartamente din municipiul Deva, care mai sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare al oraşului, au început să primească, de joi, agent termic în calorifere, după ce media temperaturilor de afară a scăzut sub 10 grade Celsius, în ultimele zile.

„Majoritatea punctelor termice din oraş funcţionează. Oamenii trebuie să verifice, să deschidă şi să umple instalaţiile de încălzire din apartamente“, a declarat şeful Serviciului de Termoficare Deva, Claudiu Simionescu.
Pentru prevenirea unor incidente neplăcute, consumatorii casnici sunt rugaţi să verifice vanele de la conductele principale, să încarce şi să aerisească instalaţiile de la calorifere.
Din cele aproape 21.000 de apartamente din Deva, doar 5.000 mai sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. Pentru 1.500 de apartamente din sistemul centralizat au fost montate contoare individuale de căldură. În ceea ce priveşte restul locuinţelor din oraş, acestea folosesc ca surse de încălzire, în principal, centralele termice pe gaz metan. (Sorin Blada, Agerpres)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.