Comunitate

Servicii mai eficiente la AJOFM Hunedoara

04 Director AJOFM Nicolae Fara (2)Serviciile oferite de către Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara vor fi mult mai eficiente datorită unui program informatic implementat la nivel naţional din luna septembrie.
Este vorba de proiectul strategic denumit Cardul Profesional European 2 prin care se va crea o bază de date comună a tuturor celor 42 de agenţii judeţene, astfel încât accesul angajaţilor la aceste informaţii va fi mult mai rapid.
„Este o aplicaţie informatică implementată la nivel naţional care va înlocui vechile sisteme. Acest program informatic inovativ va acoperi toată aria de activitate a AJOFM Hunedoara. În prezent, sistemul informatic eCard2 este utilizat în paralel cu vechiul sistem. Programul va gestiona toate informaţiile din baza de date a agenţiei, tot ce înseamnă dosare de şomaj sau locuri de muncă disponibile. Datorită acestui program, atât timpul în care angajaţii agenţiei vor soluţiona o cerere sau vor căuta o informaţie va scădea, în consecinţă şi răspunsul pentru beneficiarii serviciilor noastre va fi mai rapid”, a explicat Nicolae Fara (foto), directorul AJOFM Hunedoara.
Totodată, prin acest sistem se realizează o interoperabilitate complexă cu alte baze de date ale administraţiei publice, se arată în comunicatul transmis de ANOFM. Proiectul strategic Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare şi eficientizare a activităţii SPO” este derulat de ANOFM în parteneriat cu SC Soft Business Union SRL şi este cofinanţat de FSE prin POS „Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”. (N.Bumbac)

One thought on “Servicii mai eficiente la AJOFM Hunedoara

  • Domnule director al AJOFM Hunedoara, de ce nu ați ales un parteneriat cu firmele de familie ale consilierului Bercea Valentin? Poate vă arată cum se fabrică banii, prin a vă oferi consultați în materie de inginerii financiare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura