Sentinţă definitivă pentru dealerul de droguri din Petroşani

Natalia Bumbac

Dealerul de droguri din Petroşani, Nicolae Andrei Lăcătuş, a fost condamnat definitiv. Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa în procesul în care bărbatul din Petroşani a fost judecat pentru trafic de droguri şi conducererea unui vehicul pe drumurile publice fără să aibă permis.
Nicolae Andrei Lăcătuş a mai fost condamnat în 2012 la opt ani de închisoare pentru tentativă de omor. A fost eliberat condiţionat în 2016, având un rest de pedeapsă neexecutată de 827 de zile. În dosarul de trafic de droguri a primit doi ani şi patru luni de închisoare la care s-au adăugat cele 827 de zile. Totodată, instanţa i-a redus pedeapsa finală cu 318 zile pentru că a executat prima condamnare, cea din 2012, în condiţii necorespunzătoare. Prin urmare, dealerul de droguri va sta în puşcărie aproximativ patru ani.
Reamintim cititorilor că Lăcătuş a fost prins şi arestat preventiv în urma unei acţiuni din 19 aprilie 2018, organizate de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Hunedoara. Oamenii legii au descins la locuinţele unor indivizi din Petroşani, bănuiţi că au vândut cocaină şi canabis consumatorilor de droguri. În total, s-au efectuat trei percheziţii domiciliare. „Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre bărbaţii vizaţi de anchetă ar fi vândut, pe raza municipiilor Petroşani şi Vulcan, droguri de risc şi mare risc (canabis şi cocaină), atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane”, informa IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.