Senatorul Vochiţoiu, la seminarul de securitate

05 Poza HV3Adriana Năstase

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu (foto) s-a aflat zilele trecute la cel de-al 92-lea Seminar Rose-Roth, organizat de Adunarea Parlamentară NATO, în colaborare cu Parlamentul Ucrainei.
„Seminarul Rose-Roth al AP NATO este un forum pentru dezbaterea unor subiecte de actualitate în materie de securitate. Evenimentul reuneşte parlamentari din statele membre şi partenere NATO, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale, experţi din mediul academic, reprezentanţi ai sectorului non-guvernamental. Scopul seminarelor organizate anual de AP NATO, printre care se numără şi forumul Rose-Roth, constă în familiarizarea parlamentarilor cu subiecte-cheie în materie de securitate şi apărare. În debutul seminarului, dedicat transformărilor care au loc în Ucraina, în contextul regional actual, interlocutorii au abordat probleme de politică internă şi externă, anexarea Crimeei, relaţiile Ucraina-NATO, agenda de reforme a Ucrainei. Am reafirmat sprijinul României privind consolidarea democraţiei şi a statului de drept pentru statele vecine şi prietene, precum şi rolul geostrategic pe care îl are România ca factor de stabilitate în zona Mării Negre”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, senator UNPR de Hunedoara.

2 comentarii la „Senatorul Vochiţoiu, la seminarul de securitate

  • 16 iunie 2016 la 23:13
    Permalink

    Pai el cu securitatea a avut si are o relatie speciala……….Informatorul asta la toate serviciile, si nu de catering, are tupeul ordinar sa vina sa mai ceara votul……..acest miron cosma in mizerie……

  • 16 iunie 2016 la 23:26
    Permalink

    Mai bine se ducea în China.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare