Politica si administratie

Senatorul Vasilică Potecă: Reforma administrativă, un eșec total

Senatorul AUR Vasilică Potecă (foto) a declarat recent că reforma administrativă anunțată cu surle și trâmbițe de guvern este un eșec.
„Ne apropiem vertiginos de 200 de miliarde de euro deficit, adică peste 50 la sută din PIB, ca grad de în­da­torare. În ministere nu se face nimic, nici o restructurare. Cheltuielile, din con­tră, au crescut, cu cei din ad­ministrația publică. Au fost angajați mii de oameni în ministere. Guver­nan­ții au recurs la vechea șmecherie ro­mânească. Au spus că nu se fac angajări noi, dar prin Memorandumuri au deblocat mii de posturi. În ianuarie 2024, au fost făcute 5.000 de noi angajări la stat. Țara trebuie salvată de această Coaliție de guvernare”, a afirmat senatorul AUR.

Primul care și-a anunțat candidatura
Parlamentarul AUR susține că nu mai face apel la români să se tre­zeas­că, ci să analizeze bine situația în care se află România, să se gândească unde s-a ajuns.
În ceea ce privește candidatura lui George Simion la președinția țării, senatorul Potecă susține că „George este un om tânăr, vom fi alături de el pentru această can­didatură”.
„Lumea trebuie să știe ce e cu partidul nostru. O parte a presei nici nu a menționat numele partidului nos­tru, în alegeri. Noi nu avem bani mulți, ca alte par­tide, pentru cam­pa­nia electo­rală”, a adăugat Vasilică Potecă.
Președintele AUR, George Simion, este primul politician care și-a anun­țat candidatura la prezidentiale. Miș­ca­rea vine după ce AUR, potrivit re­zul­tatelor exit-poll, a obținut apro­xi­ma­tiv 15 la sută la alegerile euro­par­la­mentare. Simion spune că rezultatele sunt un succes pentru partidul pe care îl con­duce. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura