FlashPolitica si administratie

Senatorul Vasilică Potecă: Am plecat din PNL din cauza disputelor cu conducerea organizației județene a liberalilor

Senatorul PNL Vasilică Potecă (foto) a de­mi­sionat, ieri, din PNL, după aproape 20 de ani de activitate în acest partid. Potecă e la primul man­dat de parla­mentar, a fost ales în Hunedoara și a explicat că nu poate vota creșterile de taxe și impozite pregătite de guvern.
„Am plecat din PNL pentru ca exista o dispută mai veche legată de filiala Hunedoara, am apelat la conducere să facă ordine, dar nu s-a rezolvat. A doua mare problemă este legata de taxe și impozite, am spus că nu pot vota pentru creșterea lor, pentru că așa ne-am an­gajat și așa au sunat toate pro­gramele de guvernare. Sunt convins
că vor exis­ta mulți senatori și deputați care se vor opune acestui pachet de mă­suri”, a de­clarat senatorul Vasilică Potecă.
Potecă s-a înscris în PNL în anul 2006. A mai activat în ApR și Alianța Civică.
„Deocamdată sunt afiliat la Grupul parlamentar AUR. Nu m-am înscris în AUR. Am așteptat până la 1 septembrie, așa am discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, să rezolve situația din organizația județeană Hunedoara a PNL, dar nu s-a întâmplat asta. Din contră, conducerea PNL Hunedoara a vrut să mă excludă din partid. Discursul politic al liberalilor nu este unul care să apere mediul privat din România”, a declarat Potecă pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (S. Popa)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura