Senatorul Resmeriţă, atac şi la directorul ADI Deşeuri

19 noiembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Senatorul social-democrat Cristian Resmeriţă a cerut, recent, într-o şedinţă de partid, ca directorul ADI Deşeuri, Dan Stoian, să fie schimbat din funcţie.

Resmeriţă, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, susţine că Stoian şi-a mărit salariul imediat după ce a fost numit pe post şi, mai mult, a achiziţionat câteva autoturisme. ”Nu ştiu pe ce criterii a fost pus director Dan Stoian. Dar, ce a făcut el când a ajuns acolo? Şi-a mărit leafa de la 6.000 de lei la 9.000 de lei şi a cumpărat câteva Dustere. Apoi, a venit în Valea Jiului şi le-a cerut primarilor să crească preţul gunoiului”, a declarat senatorul PSD Cristian Resmeriţă.
Contactat, directorul ADI Deşeuri, Dan Stoian, a afirmat că salariile truturor angajaţilor de la ADI Deşeuri au fost mărite cu 25 la sută. ”Salariile de aici nu au mai fost mărite de cinci ani. Autoturisme nu am cumpărat eu, ci au fost achiziţionate de fostul director. Parcul auto de la ADI Deşeuri este format din două Dustere, două Dacia Logan, maşini care sunt folosite de cei patru monitori. Mai avem un Duster pe care îl folosesc eu, ca director. Dar nu am şofer. Comitetul director al ADI Deşeuri a decis creşterea salariilor cu 25 la sută. Schema de personal este aceeaşi, ca înainte de venirea mea aici”, a declarat Dan Stoian, directorul ADI Deşeuri Hunedoara.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Razvan spune:

  Asta a devalizat peste tot pe unde a trecut, vindea tirurile de bca de la Macon, la CJ era regele invartelilor…afara cu el!!!
  Bravo senatorule!!!

 2. Rosu spune:

  Ati uitat de gaura facuta la APPROD, schimbat si arestat.
  Bravo dlui Razmerita

 3. Veorica Docilă spune:

  Ce gaura a fost la Apaprod ? Justitia a zis ca…fapta nu exista !Arogantul Arion oricum nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase !

 4. Fosil spune:

  Bine ca a plecat de la apaprod acest spagar numit stoian ca ducea firma in cap si arion(alt spagar) il lasa in pace

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Legea e clară, dar suspiciunile sunt mai mari

Concursul pentru postul de administrator al sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia a fost suspendat, după ce preşedintele Consiliului Judeţean...

Desfiinţarea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni – bătaie de joc la adresa românilor de peste graniţe!

În iulie 2016, PNL anunţa, în cadrul programului propus pentru românii din afara graniţelor, că ”intenţionează să transforme Departamentul Politici...

Lupte Libere. Competiţie internaţională organizată la Deva

Mâine, joi se vor desfăşura în Sala Sporturilor din Deva, în organizarea directă a LPS Cetate Deva, întrecerile celei de-a...

Închide