Senatoarea Carmen Hărău candidează pentru un nou mandat la şefia organizaţiei femeilor liberale

21 noiembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Femeile din organizaţia PNL din judeţ îşi vor alege o nouă conducere, duminică, 26 noiembrie 2017, la Teatrul de Artă din municipiul Deva. În prezent, senatoarea Carmen Hărău (foto) este preşedinta organizaţiei judeţene a femeilor liberale. Mandatul este de patru ani.

Patru pe două posturi
Candidaturile au putut fi depuse până ieri la ora 16. Potrivit secretarului executiv al PNL Hunedoara, Vasilică Potecă, au fost depuse două candidaturi pentru şefia organizaţiei femeilor liberale. Este vorba de senatoarea Carmen Hărău şi de consiliera judeţeană Lenuţa Armean. Structura conducerii acestei organizaţii arată astfel: preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi, 10 vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, un preşedinte de Comisie de arbitraj şi un preşedinte Curte de Onoare şi Demnităţi. Pentru cele două posturi de prim-vicepreşedinţi s-au înscris patru liberale, Voichiţa Tebieş, Iuliana Raicu, Lenuţa Armean şi Marcela Grecu. Ultima a trecut o perioadă la ALDE, iar acum se vede treaba că a revenit la PNL.
„Intenţia mea de a candida pentru al doilea mandat de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) din judeţ are în vedere consolidarea unei echipe politice puternice la nivelul judeţului Hunedoara, prin continuitate. Reamintesc cititorilor dumneavoastră că în mandatul care tocmai se încheie, doamnele liberale din judeţul Hunedoara au fost implicate în numeroase proiecte care au venit în sprijinul cetăţenilor, prin creşterea calităţii educaţionale, prevenirea şi apărarea personală şi colectivă în faţa bolilor, promovarea interesului pentru valorile tradiţionale româneşti. Proiectul politic pe care-l voi propune colegelor va fi prezentat în cadrul conferinţei de alegeri de duminică”, a declarat Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara şi preşedinta OFL din judeţ.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Doi primari concurează la şefia Ligii Aleşilor Locali PNL în judeţ

Alegerile pentru conducerea Ligii Aleşilor Locali PNL din judeţ vor avea loc mâine, la Deva Mall. Pe structura nouă a...

Depistat cu lemne furate din pădure

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şoimuş au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce încărca material...

Monica Iacob-Ridzi ar putea fi eliberată astăzi din penitenciar

Astăzi, fostul ministru Monica Iacob-Ridzi (foto) ar putea afla dacă va părăsi sau nu penitenciarul. Ea a depus la Judecătoria...

Închide