Politica si administratie

Doi primari concurează la şefia Ligii Aleşilor Locali PNL în judeţ

Sorina Popa

Alegerile pentru conducerea Ligii Aleşilor Locali PNL din judeţ vor avea loc mâine, la Deva Mall. Pe structura nouă a partidului, această ligă nu exista, de aceea, în toate judeţele se fac alegeri, iar sâmbătă, 25 noiembrie, la Cluj Napoca va avea loc Congresul Naţional al Ligii Aleşilor Locali PNL.

Aproape 400 de aleşi locali liberali în judeţ
Structura Ligii la nivel judeţean presupune un preşedinte, patru prim-vicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi şi 16 membri ai comitetului judeţean. Doi primari de comună, cel de la Pui, Victor Stoica şi cel de la Şoimuş, Mihai Irimie, s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL din judeţul Hunedoara. Pentru cele patru posturi de prim-vicepreşedinte sunt tot atâţia candidaţi: Ilie Păducel, reprezentant al consilierilor PNL din oraşe, Vetuţa Stănescu, reprezentant al aleşilor judeţeni liberali, Romeo Deteşan, reprezentant aleşi din municipii şi Niculiţă Mang, reprezentant al aleşilor de la comune. În judeţ, liberalii au 33 de primari, inclusiv în reşedinţa de judeţ, 29 de viceprimari, 15 consilieri judeţeni şi 325 de consilieri locali.
„M-am înscris în lupta pentru şefia Ligii Aleşilor Locali PNL, pentru că vreau să aduc un plus valoare echipei noastre liberale. La experienţa şi la mandatele mele (n.r.- primarul din Pui este la al cincilea mandat), m-am gândit că reprezint o soluţie bună pentru echipa PNL. Vreau să-i aduc pe colegii mei laolaltă, să facem o echipă adevărată. Unitatea este importantă. Dacă suntem uniţi, suntem şi puternici”, a declarat Victor Stoica (foto stânga), primarul comunei Pui.
„Este nevoie de o conducere fermă şi sigură la Ligă. Asta, pentru că Liga Aleşilor Locali este o interfaţă între cetăţeni şi Parlament şi Guvern. Prin intermediul Ligii se pot obţine date despre finanţările europene şi guvernamentale, astfel încât aleşii locali să afle mai rapid despre proiectele pe care le pot pune în practică. Am un proiect de viitor pentru colegii mei”, a declarat Mihai Irimie (foto dreapta), primarul comunei Şoimuş.

One thought on “Doi primari concurează la şefia Ligii Aleşilor Locali PNL în judeţ

  • Sper sa fiti deștepți să-l alegeți pe primarul Stoica Victor

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura