Senatoarea Carmen Hărău a fost validată preşedinte al CECCAR Hunedoara

17 aprilie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Sâmbătă, 14 aprilie 2018, senatoarea Carmen Hărău (foto) a fost validată, în Conferinţa Naţională a CECCAR, în funcţia de preşedinte al filialei din judeţul Hunedoara. Se ştie, Carmen Hărău a fost aleasă preşedintele CECCAR Hunedoara la alegerile de luna trecută. Mandatul preşedintelui CECCAR Hunedoara este de patru ani.

Apreciată şi de adversarii politici
Ca atare, noul preşedinte al Filialei Hunedoara a CECCAR este senatorul PNL Carmen Hărău. Ea a fost validată în unanimitate la Conferinţa Naţională. Mai mult, un senator PSD care a participat la conferinţă a ţinut să menţioneze contribuţia importantă a senatorului Carmen Hărău în susţinerea profesiei de expert contabil şi interesul pe care aceasta îl manifestă pentru elaborarea unei legislaţii financiar-contabile de bună calitate.

„Vom continua construcţia şi întărirea filialei”
„Participarea delegaţiei hunedorene la Conferinţa Naţională de alegeri a CECCAR a fost un succes, mai ales că, faţă de legislatura anterioară, filiala CECCAR Hunedoara are un membru în Consiliul Superior, pe Maria Mornea. Am fost bucuroasă să găsesc între participanţii la conferinţă mulţi oameni pe care i-am cunoscut în diverse împrejurări profesionale, de la întâlniri cu ONG-uri, agenţi economici. Sunt sigură că în cei patru ani, alături de toţi membrii CECCAR Hunedoara şi de fiecare în parte, vom continua construcţia şi întărirea filialei şi a profesiei noastre. Vă asigur că respectul colegilor experţi din ţară faţă de filiala din Hunedoara a CECCAR este deosebit, spre cinstea domniilor lor”, a declarat senatorul PNL Carmen Hărău pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Exemplu tipic de tupeu

  2. giga spune:

    Din pacate nu-i numai tupeu, este si lipsa noastra de reactie, si in special pe acest lucru se bazeaza persoanele de genul ei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Din vară, s-ar putea deschide circulaţia pe autostradă între Şoimuş şi Ilia

Contractul pentru Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva riscă să fie reziliat, după ce, ieri, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a efectuat...

Se caută voluntari pentru împădurirea Masivului Godeanu

Direcţia Silvică Hunedoara are în plan să desfăşoare o acţiune amplă de împădurire pe suprafeţele forestiere din administrarea Ocolului Silvic...

Bulina neagră, 18.04.2018

Vasile Cosmin Buia, tânăr din Deva Pentru că a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare, deoarece...

Închide