Semimaratonul „History Run” a legat monumentele istorice

Cea de-a patra ediţie a „History Run”, com­pe­tiţia de alergare care promovează atât miş­carea, cât şi două importante atracţii tu­ris­tice din judeţul Hunedoaea – Castelul Cor­vinilor şi Cetatea Deva, s-a desfăşurat pe un traseu care a măsurat 28 de km.
DJST Hunedoara şi Primăriile Hunedoara şi Deva au sprijinit desfăşurarea acestei edi­ţii a „History Run” organizată de Asociaţia AlerT din Deva din două motive:de dragul aler­gării şi de dor de competiţii reale, aşa cum au declarat organizatorii. A fost o ediţie la care au fost înscrişi 200 de alergători din judeţul Hunedoara dar şi din ţară. Cum ediţia de anul trecut a evenimentului „His­tory Run” nu s-a putut organiza din cauza stă­rii de urgenţă, anul acesta efortul or­ga­ni­zatorilor a arătat că publicul este doritor şi simte nevoie de mişcare.
Startul s-a dat de la Castelul Corvinilor, în serii de câte 20 de sportivi iar festivitatea de premiere a fost organizată în Cetatea de la poalele municipiului Deva. A câştigat anul acesta Cristian Moşoiu care şi-a arătat din nou experienţa, secondat de Nicolae Bălan şi Claudiu Gorgan.
Felicitări Asociaţiei AlerT în Deva pentru organizarea impecabilă de care a dat dovadă şi la ediţia din acest an.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.