Daniel Florin Gîrleanu a cucerit aurul la Cupa României

Finalul de săptămână a fost unul deosebit de important pentru boxeurii juniori care s-au aflat la Zalău unde au participat la în­trecerile tradiţionalei competiţii de nivel na­ţional, trofeul Cupa României.
Au participat sportivii cu potenţial de la secţiile din ţară dar şi componenţii lotului na­ţional, concursul de la Zalău fiind unul util, de verificare a stagiului de pregătire a spor­tivilor dar şi un criteriu de selecţie pentru alcătuirea delegaţiei României care va participa la campionatele Europene.
Hunedoreanul Daniel Florin Gîrleanu a con­curat în limitele categoriei 54 kg unde
s-a impus fără probleme, cucerind medalia de aur, situându-se pe podiumul de pre­miere înaintea pugiliştilor Vasilică Chirilă (Zăr­neşti) medaliat cu argint, Ştefan Stavri (Mo­tru) şi Gigi Mărgelu (Motru).
Daniel Florin Gîrleanu este legitimat la CSS Hunedoara şi se pregăteşte cu maes­trul Ilie Captari, antrenor la lotul naţional de ju­niori iar cei doi vor ataca cu speranţe la medalii, întrecerile Campionatului Euro­pean, care sunt programate în cea de a doua decadă a lunii iunie. Succes atât an­tre­norului hunedorean cât şi elevului său!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.