Selecţie de voluntari la Serviciul de Ambulanţă Judeþean Hunedoara

7 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara demarează în această săptămână un program de selecţie de voluntari, care urmează să  activeze în cadrul instituţiei.
Înscrierile se fac până în 24 februarie, în baza unui dosar pe care persoanele interesate să facă parte din echipajele de prim ajutor trebuie să-l depună la secretariatul SAJ Hunedoara. Dosarul trebuie să conţină o copie a actului de identitate şi a ultimei diplome de studii absolvite, o adeverinţă de la medic cu menţiunea „apt de muncă”, două poze de tip buletin, precum şi cererea de înscriere. Totodată, candidaţii trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniţi. Cei înscrişi vor urma un curs de instruire, după care vor fi testaţi, iar în baza rezultatelor vor fi cooptaţi ca voluntari la SAJ Hunedoara.
Medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, a explicat că scopul acestei campanii este de a populariza activitatea serviciului în rândul oamenilor şi de a-i învăţa noţiuni despre acordarea primului ajutor în caz de urgenţă. Persoanele care vor fi selectate pentru a activa ca voluntari vor asista la intervenţiile echipelor de prim ajutor de pe ambulanţe. Mai multe informaţii despre programul de selecţie de voluntari se pot afla de pe site-ul instituţiei www.ambulantahunedoara.ro, sau pe pagina de Facebook a instituţiei. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CE SUNT ENZIMELE? (2)

Este foarte important să ne dăm seama de utilitatea enzimelor în corpul nostru pentru a nu mai face greşeala de...

Şofer beat, circulând pe întuneric

Un şofer, care a urcat la volanul maşinii după ce a golit câteva pahare de alcool, s-a dat singur de...

Trei scandalagii nocturni, amendaţi de jandarmi

Trei petroşăneni vor scoate din buzunar câte o mie de lei fiecare, după ce au fost amendaţi de autorităţi pentru...

Închide